Egy pedagógusnak ennyi fülbevaló már túl sok? Vagy még beleférhet és nem rontaná a szakmai megítélésemet?
1,5 éve diplomáztam gyógypedagógusként, azóta dolgozom is mint utazó gyógypedagógus és az EGYMI tagintézményeibe is kijárok. (Eddigi munkámmal meg vannak elégedve.)
Mindig is tetszettek a fülbevalók, ne nevezzük fül piercingnek, mert végül is csak a cimpában vannak.
Erről az elhelyezkedésről lenne szó, csak nem pöttyök lennének, hanem három kis 8mm-es karikáról lenne szó rosegold árnyalatban. A másik fülemben pedig egy alig látható 6 mm-es vékony karika a terv.
Sose mertem megcsináltatni mondván mit szólnak az egyetemen a vizsgákon, a gyakorlati helyeken, meg a szülők miként ítélnének meg konzultációk során, majd az álláskeresés miatt halogattam. Ti mit tennétek a helyemben? Megcsináltatnátok, ha erre vágynátok?
Szerintem abszolút belefér, nem az én stílusom, de amúgy szép.
Nálunk a raszta tanárt is mindenki komolyan vette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!