Felmondás után hanyadik napon kell megkapnom a papírokat?
Sziasztok!
Holnap lesz a 6. napja, hogy felmondtam. Úgy tudom, hogy felmondás után meg kell kapnom 5 napon belül a kilépőpapírjaimat és a fizetésemet is.
Ez eddig nem történt meg. Nyilván holnap reggel első dolgom lesz a volt munkáltatómat felhívni, de ha nekiállnak velem szemétkedni, akkor hova érdemes fordulni?
Igazából feltételezem róluk a legrosszabbat, szóval szeretnék előre felkészülni.
Köszönöm.
Nálunk volt hasonló sztori. A srác felmondott pénteken, megbeszélték, hogy rendben, de még kihúzza a következő hetet, amiről még a szerződés felmondási része szól. Rábólintott. Pénteken nagyon kerülgette a főnök, ezért ő "vadászta le", hogy elkéri a papírokat. Kiderült, hogy elakarták sunnyogni, mert tudták, hogy következő hétfőn már kezdene az új helyen és így megszívná.
Szóval szerintem menj az irodásokhoz és addig ne menj el tőlük, amíg nem adják oda a papírokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!