Írjatok társadalomnak felesleges vagy káros, bullshit munkákat?
Life coach: gyakorlatilag tippeket osztogat tízezrekért. Miért is fogadnál el egy olyan embertől tanácsot akinek a szakmájához végzettség sem kell?
Jós: legyen átlagos vagy tvs, ennél undorítóbb átverés nem igen van. A pénzedért nem kapsz semmi gyakorlati ellenértéket.
Influencer: Egy új hányingert keltő divatszakma. Gyakorlatilag életre halálra promótálják a cégek termékeit és szolgáltatásait, cserébe ingyen vagy nagyon jutányos áron használhatják azokat.
Scrum master: Mindig is utáltad a munkahelyi trainingeket? Jó, mert most a trainer "beköltözik" az irodába. Gyakorlatilag egy állandó trainer a cégnél akinek ugyan konyítani kell az adott területhez valamennyire de nem ezen van a hangsúly. Mondtam már hogy hülyére keresik magukat?
E-sportoló: Aka tutorial hogyan cseszd el az életedet fiatalon. Azon kívül hogy ideig óráig szórakoztatja a fiatalokat,semmi társadalmi hasznot nem termel. Persze ez egy jó szakma ha nem szereted a valódi szakmákat.
Bérkommentelő: Nem elég hogy nem hasznos számunkra, csak a kenyéradója számára ez a tevékenység de még irritáló is. Eladja a lelkét az ördögnek és közben kidobja a saját véleményét az ablakon.
Élő reklám: A fickó táblának öltözve.... Nem csak neki de nekünk is kellemetlen ha ránézünk szerencsétlenre. Minek ez a megalázás a 21. században.
Piramis játék játékosa: Nem tudom mi a megnevezésük de ugye mennyire imádjuk ha a rég nem látott ismerős 5 év után megkeres és győzköd hogy fektessünk be valami idióta dologba? Persze egyből barátok leszünk ha megveszem a prémium csomagot elsőre... :)
Az illegális dolgokat, mint mások szándékos átverése, eleve nem vettem munkának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!