Számíthat -e nyugdíjra az az ember, akinek egyetlen ledolgozott órája sem volt egész életében?
Milyen 36 ezerről beszéltek?
Nulla szolgálati idővel ugyan nem lesz nyugdíja. Nincs olyan, hogy mindenkinek jár egy alap, max külföldön. A nyugdíjminimum amúgy is 28500 Ft, de csak akkor, ha az átlagkeresetéből nyugdíjszámításkor kijön ennyi.
Nekem már az elején is egyértelmű volt a probléma forrása.
De tessék: "Szülei azt mondják , hogy túl gyenge és sovány , hogy a munka nem neki való !"
A szülei mentálisan beteg emberek, akik kábé fogvatartják a gyereküket, csak ne menjen dolgozni. Gondolom alapból így lett nevelve, kiskorától fogva, hogy életképtelen legyen. Sok ilyen szülőnek nem nevezhető parazita van sajnos.
Elsősorban azt kéne megértetni a haveroddal, hogy nem egészséges kapcsolat ez, mindenképpen menjen dolgozni. Ha nem fog, később meg fog halni éhen, betegségben, valami hasonlóban. Ő döntése, de te ebből nem kérsz.
Simon, most... Ha jó srác, ha nem, ne haragudj már meg, de az is milyen, hogy rátelepedne az állítólagos barátjára meg a párjára. Barát az ilyen? Nem. Nem az.
23-as!
Én sem értem,honnan szedte ezt az illető.Ha nincs meg valakinek a 15 éve,hogy legalább résznyugdíjat kapjon,akkor csak időskorúak járadékára lehet jogosult,amit 2 évente felülvizsgálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!