Katonasàghoz ha jelentkezek és felvesznek ott mit kell csinàlni? Hogy telik egy nap?
Szerzôdéses katona
Tipus: Betanitott
Elvàrt végzettség: àltalànos iskola
Bànatomban lehet jelentkezek ide. Mennyire nehéz?? Lehet fejlôdni??
"Bànatomban lehet jelentkezek ide."
Tévedsz! - majd akkor lesz bánatod, ha rájössz, jelentkeztél és alkalmasnak találtattál!
Lehet konnyu, lehet nehez, alakulatja vallogatja. Fejlodni is lehet ha elegge motivalt vagy.
Szerzodeseskent 13 evet arany eletem volt, most az uj parancsnok meg elveszi mindenki eletkedvet, ekkora parasztot nem lattam meg soha eletemben, kepes szabalyt szegni es elrontani mindent ami eddig jol mukodott, csak hogy megmutathassa hogy o a fonok. Szoval okosan donts.
Egy talpra esett embernek nem nehéz, és jó munka kör. Már ha munkának lehet nevezni, mert inkább szolgálat.
Ott is van rend , és mindent meg kell csinálni amit mondanak, utasítanak. Szerintem nagyon jó hely, főleg meg hogy csak általános iskolád van.
Meglehet élni a fizetésből, mert szinte semmire nme kell költeni, ruha, kaja minden meg van ingyen. Sőt a legtöbbször a szállás is.
De az marhaság hogy bánatodban jelentkeztél, mert így hamar meg fogod unni és aztán csak szenvedés lesz.
De ez minden munkánál így van hogy amit kényszerből csinál az ember azzal csak szenved és nagyon nehéz.
A bánatod már kizáró tényező, - onnan csak egy lépés, hogy a kezedbe nyomott eszközt a kiképzésedet követően magad vagy mások ellen fordítsd. Ilyen pszichés állapotban felesleges minden kör, amit ennek érdekében próbálsz futni.
Mentális, fizikális, egészségügyi összhangnak kell ahhoz lennie egy katona jelöltben ahhoz, hogy szóba álljanak vele és ez benned a jelek szerint nincs meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!