Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mosogatói munka Ausztriában?

Mosogatói munka Ausztriában?

Figyelt kérdés
Akik ebben ebben dolgoznak tudnának mondani róla valamit? Hogy milyen jellegű ez? Mennyire fárasztó stb?
2019. nov. 9. 16:54
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem annál még egy egyszerübb gyár is jobb. Az éttermi mosogatás az nem olyan mint az otthoni. Mindent el kell, gyorsan, tökéletesre. Ételmaradékos szutykok. Szerintem undoritó.
2019. nov. 9. 17:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan Hollandiában élek, de nyilván ott is ugyanolyan. Így látatlanban előre nem lehet megmondani, helye válogatja. Valahol egyedül dolgozol, valahol csapattal. Valahol tűrhető mennyiségű mosogatnivalód van, valahol embertelen sok. Valahol nagyon stresszes a legkör, valahol kevésbé. Ha a hagyományos vendéglátóiparban dolgozol, ott hétvégén is kell dolgoznod, ha vállalati étkezdében, akkor csak hétköznap, hétvégék ünnepnapok szabadok. Én sokféle helyen megfordultam 11 év alatt. Annyit talán tudok tanácsolni: Kínai étterembe ne menj, kivéve, ha vágyad, hogy a munkának élj!
2019. nov. 9. 17:24
 3/5 anonim ***** válasza:
72%

Angliaban is nagyon helye valogatja.

Azt mondanam, hogy a kisebb helyek, mint pl vendeghazak videken, talan jobbak, de keszulj fel, hogy nem csak mosogatas van, az "uresjaratokban" krumplit puccolsz, sutot takaritasz, butorokat mozgatsz,

addig hagyjak, hogy gyuljon a mosogatnivalo.

Nem tudom, hogy Ausztriaban, hogy van, csak azert valaszolok, mert kulfold, de Angliaban pl nagyon sok split shift van, vagyis ott vagy a reggeli idoszakban, aztan van par ora szunet, es mesz vissza delutanra.

Ez kb a legrosszabb, mert egyaltalan nincs eleted.

2019. nov. 9. 18:19
 4/5 A kérdező kommentje:
Nekem többféle időbeosztás lenne. Pl öttől ejfelig. Fel 2tol 10ig. 11tol fel2ig. De heti öt nap 40ora. Csak nagyrészt délután kéne dolgozni és estig. Szóval nem lenne megszakítva.
2019. nov. 9. 18:23
 5/5 anonim ***** válasza:
72%

Ha nincs megszakitva, az jobban hangzik, es az osztrakok szerintem embersegesebbek, mint az angolok.

Ha dolgoztal mar mosogatokent, szerintem nem lesz gond, ha nem, akkor lehet, hogy elsore kemeny lesz, de bele lehet szokni. En is csinaltam no letemre.

2019. nov. 9. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!