Ha egy részmunkaidős panaszkodik a fizetésére miért nem vállal másodállást? Vagy teljes állást ehelyett?
Ha egy ember csak heti 3 napot dolgozik részmunkaidőben és a fizetést is ehhez mérten kapja, az karcsú lesz. Panaszkodik is a csóka rendesen.
De vajon miért nem vállal másodállást? Heti 2 hétköznapja szabad fixen mindig.
És a többi nap se töri össze magát a 6 órás műszakjaival.
Beleférne neki a plusz meló.
Vagy még jobb kérdés miért nem hagyja itt az egészet és keres egy főállást?
", mint a takarítónak."
A takarító (itt) minimálbért kap, még annyit se mert csak 4órás, így 99/2-t kap.
És az ÁRAK milyen relációban állnak a béremmel? Azért legyen magas(abb) a bérem mert nőnek az árak?
Megteszed hogy bemész a főnökömhöz és ezt így elmondod neki? Hogy emeljen már, mert emelkednek az árak, a bérem meg nem ,ez így nem fair. megteszed?
"ahol megbecsülik a 3 diplomámat "
Annak is örülhetek ha van állásom egyáltalán nemhogy még ugráljak. Ez nem lenne hova mennék?
Hát nem tudom, "fél" bölcsészdiplomával (csak abszolutóriumom van, nincs még meg az oklevél) sokkal többet keresek ennél.
Tényleg érdemes lenne körbenézned, mik a lehetőségek. Ennél csak tudnál jobban keresni...
"sokkal többet keresek ennél."
Van a családban akinek még érettségije sincs és többet kap nálam. de ő felszolgáló, se hétvége se semmi, egész nap talpal és tűri a sok mocskos újgazdag vendéget.
Én az ő munkáját akkor se vállalnám ha 3x ennyit kapnék érte.
Hát, nekem a szokásos H-P munkarend, H-Cs 8-16, P 8-14... túlóra soha nincs, a ledolgozós szombatok is el vannak engedve, stb, szóval egyáltalán nem rossz.
Csak keresgélni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!