Melyik a jobb pincér tanfolyam a munkaügyi központban, vagy gyári munka 3 müszakban?
Figyelt kérdés
Ha mindkettôre felvesznek, melyikre menjek??2019. nov. 4. 21:24
1/7 anonim válasza:
Pincér. Bárhol, bármikor el tudsz majd vele helyezkedni, sokkal jobb fizetésért, mint gyári munkásként. Pincérként előre is lehet lépni, mindig van jobb hely. A pénz meg a jatt miatt jobb, mint amit sok diplomás keres. Én nem vagyok pincér, de vannak pincér és gyári melós ismerőseim is, látható a különbség...
2/7 anonim válasza:
Egyikre se fognak felvenni, hiszen eddig se tették. Még egy ideig itt fogsz nekünk vergődni.
Csak el tudnám dönteni végre, hogy troll vagy szellemi fogyatékos vagy.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi 1-es. Csak azt nem tudom hogy mi lesz ha gyàrba elôbb felvesznek, a tanfolyam felvételi eredményeit meg még mindig nem tudjàk.
2019. nov. 4. 22:12
4/7 anonim válasza:
Inkább a pincér, de ettől azért még több lehetőséged is van szerintem,nekem sokkal több lehetőségből lehetett választani.
Hány éves vagy?
Nemed?
5/7 A kérdező kommentje:
25F
2019. nov. 4. 22:14
7/7 anonim válasza:
Mivel a gyári munka felvételijét (is) elbaxtad, a munkaügyi központ is baxik rád, marad a híd alja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!