Az normalis, hogy a fonokom?
Szoval idopontom volt szerda reggel az orvoshoz igy ket orat kestem a munkahelyemrol (jovahagyta elozoleg) de amikor beertem elfelejtettem bemenni az irodajaba es bekoszonni neki hogy “hello” megjottem (merthogy igy illik).
Ezen ugy beragott hogy aznap es masnap hozzam es szolt, atnezett rajtam penteken elutazottnes munkaugyben kellett kontaktolnom vele sms-ben. Bocsanatot kertem tole irasban amit megkoszont, es mondta, hogy semmi baj es koszoni hogy bocsanatot kertem.
Most komolyan egy ilyen kis semmisegen hogy lehet igy beragni??? Ok tahosag volt reszemrol, de nem nagy dolog de erre igy reagalni? Ez csak szerintem nem normalis?
Ennek amúgy mi köze a felnőtt párkapcsolatokhoz?
Lehetett rossz napja, vagy szimplán f0sz, ennyi igazából.
Felesleges rajta pörögni, úgysem derül ki az igazság.
Amit idehánytál, semmi köze a felnőtt párkapcsolatokhoz.
Egy helyesírási szabályzattal azért megdobálnálak szívesen.
Komolyan az a bajod, hogy két napig a főnököd nem veled foglalkozott?
Még ha a pasid lenne, de így???
Te is meg a főnököd is menstruáló 15 éves kislányok vagytok, vagy mi?
Mióta kell bemenni külön a főnök irodájába KÖSZÖNNI?
Szerintem nem normális eleve, hogy nálatok ez a szokás és ezt várja el, az sem normális, hogy ezen megsértődik, de az sem normális, hogy sms-ben bocsánatot kérsz meg drámázol egy ilyen hülyeségen.
"Mióta kell bemenni külön a főnök irodájába KÖSZÖNNI?"
Sok-sok évtizede (évszázada?). Ha valaki később jön, akkor jelezni kell, hogy már felvette a munkát, mivel a főnökének tudnia kell ki van a munkaterületen és többnyire le is kell könyvelnie, hogy mennyi volt a késés. Ez alap.
Valószínűtlen, hogy durcizásból nem szólna a beosztotthoz a főnöke. Ennek más oka lehetett.
Szóval a főnököd egy PASI. Nem főnök, hanem PASI.
Gondolom ezért került a "Felnőtt párkapcsolatok" rovatba a kérdésed.
Milyen szánalmas vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!