Hogyan tudhatom meg, hogy be vagyok jelentve a munkahelyemen és az új munkahely bejelentett?
Állítólag be vagyok jelentve a munkahelyemen.
Csak egy álláskeresők kiskönyvem van és egy papírom a megyei kormányhivataltol h valamit igazol... de h mit azt nem tudom kibogózni. ez a lap bizonyítja h be vagyok jelentve?? xy pályakezdő álláskeresőként történő nyílvántartásba vételét bla bla bla... de nem írja a munkahejem nevét stb.
a kormányhivatal is igazolja h be vagyok jelentve a régebbi munkahejemen???
az új munkahejemen honnan fogom tudni h be vagyok jelentve??? az uj főnök igazolni fogja? és honnan tudhatom azt meg h megtette? a kormányhivataltól?
első melóhej egy év és most lesz uj- szóval nem sokat tudok.
nem is tudom még azt h hogyan zajlanak a felmondások stb.
aki ezeket leírná annak nagyon megköszönném. bocs az írásért. megvágtam az ujjaimat meg fáradt is vagyok.
Az egeszsegügyi penztar biztos meg tudja mondani. Ugyanis naluk nem mindegy hogy foglalkoztatott vagy munkanelküli az aki be van hozzajuk jelentve, egyböl küldik munkanelkülinek a papirokat hogy fizesse a tb t.
Ott meg tudod kerdezni.
De a NAV amugy küld évente papirokat az adobevallas miatt azon is rajta van hogy a fizudbol vontak e le adokat es mennyit
Regisztrálj ügyfélkapun, ott meg tudod nézni, ill. a későbbiekben is hasznos lesz!
U.i.: elhiszem, h fáj az ujjad, de valahányszor leírod, hogy “munkaheJ”, valahol egy tündér elveszti a szárnyait (nekem meg kiég a retinám).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!