Egy mosogató állásban miért feltétel, hogy legyek jókedvű és viccelődős?
1: Márpedig nekem az a standard munkak közbeni viselkedésem, hogy csendben végzem a dolgom és elvagyok a gondolataimmal. Akkor emiatt akár el is küldhetnek az első pár nap után?
Na igen, és az az alázat nyilván azt jelenti, hogy legyél kész az állandó csicskahoppra, utolsó pillanatban bejelentett túlórákra, ha kell, heti hét napot is dolgozz. Más szóval, ha odamész, akkor légy tisztában vele, hogy az életed 95%-ban a munkahely körül fog forogni.
3: Több, mint 10 éve mosogatóként dolgozom, tehát nagy tapasztalatom van benne. És az eddigi helyeken sehol nem volt probléma, hogy zárkózottabb természetű vagyok. Itt ha felvesznek, az lesz?
Nem, nem lennék éjjeliőr, nincs hozzá végzettségem, meg amúgy sem akarok többé éjszaka dolgozni (mosogatóként csináltam egy ideig, ki is készített).
6: Te láttál már olyan állást, ahol a hirdetésben az lenne a feltétel, hogy munka közben vágj minél mélabúbb, depressziósabb arcot? (Na jó, esetleg gyászhuszároknál meg hasonlóknál talán előny lehet.) Én sem. De viszont mosogató munkakörben most először találkozom evvel az elvárással.
Amúgy én a legszívesebben már az első munkanapon az ismerkedéskor avval indítanék, hogy kijelentem, hogy nem kívánok nyitni senki felé, semmit nem fogok elárulni a magánéletemről, az esetleges csapatépítő programokon sem veszek részt, csak dolgozni jövök be, legyenek szívesek békénhagyni és csak és kizárólag akkor hozzám szólni, ha azt a munkamenet megkívánja. De nem teszem, mert akkor ugye az ő szemükben én lennék az antiszoc bunkó tuskó. A jelenleg megpályázott állás viszont fizetés szempontjából jobb lenne, mint az eddigiek. Ezért remélem, hogy nem lesz nagy gond abból, hogy nem vagyob beszélgetős-haverkodós alkat.
https://www.youtube.com/watch?v=2fo7Jjkk7ao
Szerintem erre gondoltak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!