Ha te lennél a felvételiztetô, akkor te milyen embert vennél fel pincérnek?
Valamilyen szinten azért értelmes, összeszedetten beszél, nem zagyvál ostobaságokat.
Udvarias és jó megjelenésű. Mosott haj, tiszta bőr, normális öltözködés.
Attól függ, hogy milyen étterembe lenne a felvételi.
Ha csak egy sima városi kis bisztró, akkor a gyorsaság, stressz túró kepesseg
Veletlenul elkuldtem, amikor a turot akartam kijavitani... :))
Attól függ, hogy milyen étterembe lenne a felvételi.
Ha csak egy sima városi kis bisztró, akkor a gyorsaság, stressz tűrő kepesseg, osszeszedettseg és higiénia. Esetleg, mutatnék neki pár dolgoz, és megkérnem hogy utánozza le - ha sikerül neki, akkor nagyjából látom hogy milyen a kézügyessége es mennyire tanul gyorsan (tanyerfogas, tálcával való set a, stb).
Ha egy finé dining, akkor jobban belemegyek a részletekbe. Érdekel, hogy menü után megtudja-e csinálni a terítéket, helyes evoeszkozt hasznal-e(steak/hal kés), tud-e alap fogalmakat a borokról, tudja-e a szerviz lépéseket, tud-e ajánlani, hogyan tölti a bort, milyen a testbeszede.
En hajós társaságnak dolgozóm, és a tavaly voltam először pincéreket felvételiztetni.
Nagyon fontos, a megjelenés. Legyél magabiztos. Volt egy olyan lany, aki tudta minden kérdésemre a választ, tudta elméletben mit hogyan kell, de amikor megkértem, hogy töltsön bort, annyira ideges lett hogy az üveggel leborította a poharat. Neki nem sikerült. Annak, aki magabiztosan bejött, kérdéseim -félére tudta a választ, viszont láttam rajta, hogy van benne potenciál, na neki igen.
Magabiztos megjelenés fel siker! Jó öltözet, higiénia, és tuti meglesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!