Takarítani bárki mehet?
Figyelt kérdés
Úgy értem nem kell semmi előképzettség hozzá? Én eddig biztonsági őrként dolgoztam de otthagytam mert nem bírtam, már egy ideje nincs munkám, keresgélem nézegetem a 4 órás munkákat, és hát kihoz egy csomó takarítói munkát, amik nem takarítói oda beadtam a jelentkezésemet de nem kaptam még választ sehonnan sem. Pedig jó lenne megcélozni ezt a 4 órás munkát. Szóval mi kell ahoz hogy valaki takarítónak menjen? Láttam már neten takarítói okjt hogy hirdetnek, érdemes lenne elöbb azt elvégezni?2019. okt. 15. 16:01
1/6 anonim válasza:
Férfiként az udvartakarítói állást célozd meg, mert pipere takarításra ritkán vesznek fel férfit.
És ne írogass, hanem telefonálj, vagy menj el személyesen!
Keress rá a neten cégnév alapján és megtalálod az elérhetőségeket.
Nem kell hozzá tanfolyam, semmivel nem leszel vele előrébb!
Közöm ugyan nincs hozzá, de hogy akarsz megélni egy 4 órás takarítói állásból, ami jó esetben 50-60ezret fizet?
2/6 A kérdező kommentje:
Azért annál kicsit többet lehet keresni, egy hirdetésben ez áll: 4 órás takarító:
Munkaidő: 18.00 - 22.00-ig.
Fizetés: nettó 100.000 , -Ft/hó
Feladatok: irodák takarítása , szemetelés , mosogatás
2019. okt. 15. 16:33
3/6 A kérdező kommentje:
Az meg hogy hogyan akarok megélni belőle az az én dolgom
2019. okt. 15. 16:33
4/6 anonim válasza:
Ez engem is érdekel... Különben meg tudtommal nem kell hozzá semmi iskola, max tapasztalat hasonló terepen...
5/6 anonim válasza:
Semmi nem kell hozzà. Néha làtni férfi takaritókat de nagyon ritkàn. Udvaros meg kevesett keres. Amit én talàltam udvaros àllàst, az 8 óràs, két müszak és adnak nettó 90 ezret.
6/6 anonim válasza:
Igen, bárki mehet takarítani, de nem bárhová. - Van, ahol büntetlen előélet, erkölcsi feddhetetlenség is követelmény. Nem árt, ha jó a fizikuma az embernek. Bírja a dereka a kiképzést. Ismeri a takarítószerek hatását, ill. képes hatékonyan dolgozni. - Nem mindig a legdrágább, leglátványosabb csomagolású, legerősebb, kellemetlen szagú vegyszer használata a legcélravezetőbb. Előny az is, ha nincs tériszonya a takarítónak. De ehhez semmilyen államilag elismert képzettség nem szükséges, - tehát mehetsz akár te is takarítani, ha úgy érzed, hogy fogod bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!