Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Baj ha egy nappal hamarabb...

Baj ha egy nappal hamarabb megyek kötelezô jelentkezésre a munkaügyi központba?

Figyelt kérdés
Mivel hétfôn jelentkezek tanfolyamra ami hamarosan indul. Kedden lenne kötelezô jelentkezés az önkormànyzatnàl itthon. De én ezt inkàbb letudom ezt is hétfôn a munkaügyiben, mert ott is lehet kötelezrôen jelentkezni. Baj hogy egy nappal hamarabb??

2019. okt. 12. 18:59
 1/10 anonim ***** válasza:
70%
Nem, nem baj, annyi hogy lehet kicsit többet kell majd várakoznod ha nem időpontra mész. Én sokszor mentem már hamarabb, mert úgy alakult, mentem már pár nappal később is, nem volt semmi, észre se nagyon vették.
2019. okt. 12. 19:58
 2/10 anonim ***** válasza:
Obi, nem tudok elmenni rajtad. Most akkor nem az van, hogy már biztonsági őrként dolgozol?
2019. okt. 13. 14:21
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem indult a fizetos tanfolyam, mert nem jelentkeztek ra elegen. Masik tanfolyam meg nem volt meg a kornyeken se. Velem mindig mindenki csak kitol, de komolyan mondom. Az okj is megszunik. Mar iden nem lesz tanfolyam. Jovore meg ha lesz is az nem okj-s lesz. De meg az is lehet megszunik a biztonsagi ôr kepzes.
2019. okt. 13. 14:41
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Az első válaszom miért lett már így lepontozva? 😶😂 Ha egyszer így volt?! 😂 most írjam azt hogy de, baj ha hamarabb mész? 😂
2019. okt. 13. 20:03
 5/10 anonim ***** válasza:
50%
4: Mert bedőlsz a trollkérdezőnek, és eteted.
2019. okt. 13. 20:35
 6/10 A kérdező kommentje:
Tényleg megyek, màr nincs vesztenivalóm.
2019. okt. 13. 21:18
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha troll, ha nem, akkor sem baj ha valaki egy nappal hamarabb megy be, én csak válaszoltam egy kérdésre, nem erre való ez az oldal, már ezt sem lehet? 😂

Amúgy sem érdekel hogy troll vagy nem troll, ha valamiben volt már tapasztalatom,próbálok segíten már ez is baj?:O

2019. okt. 13. 23:37
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nektek minden baj...🤦‍♀️
2019. okt. 13. 23:38
 9/10 anonim ***** válasza:
56%
7: Kb. annyi értelme van, mint egy olyan kérdézőnek tanácsot adni, aki azt állítja, hogy szuperképességet szerzett, tud repülni, mint Superman, és tudni akarja, hogy kell megfelelően használni.
2019. okt. 14. 00:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Amúgy nekem honnan kellett volna tudnom, hogy troll? És ha most járnék először ezen az oldalon?
2019. okt. 14. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!