Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Új munkahely beillesztésre...

Új munkahely beillesztésre tanács?

Figyelt kérdés

Holnap kezdek egy új munkahelyen. Nagyon izgulok, egyrészt az új helytől is, másrészt, sajnos nehezen megy a beilleszkedés.

Valaki tud valami jó tanácsot, hogy lehet könnyen és hamar beilleszkedni a csapatba? Nyilván nehezebb úgy idamenni ahol több éve egy csapatba vannak már, és újként megjelenni, nem lesz könnyű.

2019. okt. 6. 13:23
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez inkább a kollégáktól függ. Eddig szerencsére ahova kerültem mindig normálisan fogadtak, egyedül azt nem szerettem ha túlzottan kérdezősködtek, mert pletykásak voltak.
2019. okt. 6. 14:02
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Vigyél házi sütit, üdítőt, mint egy kis belépő meglepetés, ennek például az én munkahelyemen nagy hagyománya van 😃

Nem kell rögtön 0-24 ömlengeni magadról vagy az életedről, légy nyitott, érdeklődj mások iránt, de vigyázz, milyen kérdéseket teszel fel, nehogy valami rossz témába nyúlj.

Amikor betanítanak, jegyzetelj, légy nyitott és szorgalmas.

2019. okt. 6. 14:02
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a tanácsokat.
2019. okt. 6. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!