Önéletrajzba, olyan embernek akinke általános iskolai végzettsége sins meg mit irjak be, hogyan kozmetikázzam?
Ugy sem kernek bizonyitvanyt kamuzz.
A lenyeg hogy hosszu tavu volt munkahelyeket irj. Pl 5 évig takaritott itt, 10 évig volt napszamban, stb.
Igy azt latjàk hogy becsületes szorgalmas dolgozo ember.
Csak mert amikor az en öneletrajzomba beleirtam hogy x honapig dolgoztam itt, x honapig amott es kb 5 éven belül volt vagx 10 munkahelyem ebbe kötöttek bele.
Közbren azert mert diakmelo volt, meg csak egy par honapos projekt miatt vettek fel, vagy becsödöltették a cèget stb.
Azota 1-3 munkahelyröl irok csak, es több éves stadiumnak irom.
(Amugy azt nem is èrtem csöd szélén àllo munkahelyek minek vesznek vel alkalmazottakat. De annyira jellemzö. Nem egy cég szünt meg par honap mulva miutan felvett dolgozni. A szüleim ezen röhögnek hogy biztos en viszek mindenkit csödbe. Valami penzügyi manöver lehet ez is)
Nem kell "kozmetikázni". A 8 általánost beírhatod mert egy 56 évesnél már nem ellenőrzik, de azzal legyél tisztában, hogy ezzel a végzettséggel és a fent megemlített foglalkozások fényében nem fogják olyan helyre felvenni ahol egyátalán mérvadó lenne a végzettség.
Szóval teljesen mindegy ... Egyedül a munkatapasztalat számít az ő esetében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!