Titeket nem feszelyez a sok kamera a munkahelyen?
Nekem egy 4 fős kis csapatom van.
(Asztalos, fém műves, festő, grafikus +jómagam)
Nálunk is van kamera. A beszerelésnek több oka is van s közös megegyezés alapján lett.
Pl én szabad kezet adtam mindenkinek:
Mindenkinek van kulcsa.
A drágábbnàl drágàbb felszerelést használhatják saját célra is (alapanyag felhasználást dokumentálva) csak a munka legyen meg időre.
Szóval bármikor bármelyik bemehet akár hétvégén.
Nem vihetnek ki semmit csak a kész munkájukat; csak ők mehetnek be.
A hétfői startolás kávézó/cukrászdában kezdődik egy közös pár órás tájékoztatással, megbeszéléssel.
A kamera első sorban a berendezést és a termékeket szolgàlja...
Nem azt hogy x-y a seggét, tökét vakarja... de valljuk be... Senkinek nem tetszene egy olyan mozdulat után az illető kezében megfordult termékhez nyúlni...
Menjen ki mosdóba vakargassa, tisztítson kezet.
Na meg a lusta, alul teljesítők...
Egyik volt csapat tagunk visszaélt a szabad kezet kap dologgal...
Sok hátrányunk s utómunkánk volt miatta, nem is maradt sokáig.
A megfigyelés miatt az ilyenek is legalább csinálnak valamit.
Nah meg ott a lopás:
Legyen az termék, eszköz a munkáltatótól vagy netán egymástól...
Az más ha lelomtalanított dolgokból elvehetsz dolgokat.
Pl én egyik régi főnökömmel tartom a kapcsolatot, mert sok olyan dolgot dobnak ki, ami jó alapanyag számunkra.
Az tart a kameráktól kiknek van rá okuk,takargatni valójuk, szégyenli valami rossz tulajdonságát, de valaki szimplán szégyenlős.
+ Szerződés írásakor olvasni is kellene! Hiszen bele egyezel az aláírással, hogy elfogadod hogy felvételek készülnek rólad!
Ha nem szereti valaki ezt... Nem kell alá írni s máshova lehet menni.
Néztetek már körbe városban? Nah az zavaróbb, hiszen meg se kérdezik, nincs választásod, hogy felvehetnek-e vagy sem.
:)
Ráadásul sok kamerának nincs is értelme, ugyanúgy átmegy piroson 10-15másodperccel is később az autós...nincs megbüntetve ...stb.
Aki lop s esze van tudja hogy lehet kijátszani...
Kérdés az: mi célt szolgál valóban?
Engem nagyon zavar , de sajnos meg kell szokni , hogy big brother világban élünk ....
En szeretem az intimitást , hogy ne legyek neha szem elött . Sajnos az az erzesem , itt kulföldön , ahol magancégnél járok egy kurzust , hogy meg a nöi öltözö is be van kamerazva . Onnan tudom , hogy egyszer egyedul voltam ott es tancoltam picit a tukör elött , mintha sztriptizelnék es masnap beszeltunk a CV irasról es a kurzusvezetö pasi szólt , melyen a szemembe nezve , hogy ha tudvalakitáncolni , akkor azt is be lehet irni a Cv be , majdnem elajultam , de sokaig nem akartam hinni mégsem .
Most mar tampont is kinlódva cserélek mert attól tartok , hogy a vece is bekamerazott . Nem legalis ez , hogy bekamerazzon tudtunk nelkul , tehat bizonyitekkent nem hasznalhatja fel ellenunk , csak szemelyes szórakozásra . Neha beintettem a közepsö ujjam , ez van .
Rettenetes , mai vilagaban mar nincs titok .
Mondhatni hogy a pasinaka tesója zsaru , tehat itt úgyis tud infót szerezni , sms ek , mailek stb ( itt új törveny van 2 eve a robbantasos egyének miatt a rendörseg kulönösebb kérvény és ok nélkul tud benézni a mobilodba , netes történetedbe, jatszanak vele mint taviranyitós játékkal , elindithatják a kamerat , epp amikor egy pattanasod nezed a kameran vagy barmi mast csinalsz
De ezert eldöntöttem , hogy nem leszek öngyilkos
Lusták a dolgozók? Hahahaha!! Hát még mi kéne a szaros kis minimálbérért, mi?! Kéne minden, pörögjön napi 24 órából 28 at ugye, csak lehetőleg ingyen, az kéne! Az maradhat a fenséges cégnél, ugyebár...
A kamera hol szolgálja a dolgozót? Ráfognak bármit akkor is! Ismerősöm, talpig becsületes nő, büfében dolgozott. A tulaj kamerát rakott a seggébe, mondván, sose lehet tudni... Nyilván a borravalot sasolta, elteszi-e az eladó, mivel a drága tulajdonos a pénztáros borravalojából akart vásárolni berendezést. A pofám leszakad! Ugyhogy kamera előtt élvezés helyett jobb, ha összehúzzák rohadt kicsire magukat a tulajok és örülnek, ha legalább szar dolgozót találnak, mert közelítünk oda, hogy már szarból sem fogtok válogatni, nemhogy rendes melósból!
Nem zavar, pedig jó sok kamera van, de nem is nézi senki általában.
Akkor szoktam lekéretni a felvételt amikor baleset történik és ki kell vizsgálni. +Egyszer volt amikor egy eltűnt szemüveget kerestünk meg a felvételen (tulajdonosa egy rossz mozdulattal belökte a kukába, utána mindenkit gyanúsított, hogy ellopták)
Aham..helyben vagyunk: szóval a dolgozo a tökét vakarja és nem biztos az sem, hogy mos kezet. Mert a piszkos kis beosztottak már csak ilyenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!