Nincs kedvem minden alkalommal pofazni ha elmegyek valaki mellett. Ez olyan fura?
Figyelt kérdés
Nem egyszer szoltak mar meg munkahelyen hogy ha megyek mosdoba vagy barhova es elmegyek valaki mellett,nem nézek rá,levegőnek nézem. De ha egyszerűen nincs mondanivalom hogy csinaljam? Minden alkalommal bargyu mosoly ha elmegyek vki mellett?2019. szept. 26. 03:55
1/14 anonim válasza:
Akkor ne pofazz! En csak radszolnek: muuu!
2/14 anonim válasza:
Ne mondd már, hogy nem lehet köszönni. Nár az is terhedre van? Ha tényleg levegőnek nézed őket, van egy rossz hírem: bunkó vagy.
A felesleges szájtépés más kategória, a köszönés alap.
3/14 anonim válasza:
Istenem......:(((((
modern nevelés remek példája...
4/14 anonim válasza:
Ez nem fura ahogy kérdezed, hanem egyszerűen gáz. Ne barátkozz ha nem akarsz, még a kincstári mosolyt sem fontos az arcodra erőltetni, de ha elmész valaki mellett akkor egy sima köszönés azért alap, bármennyire antiszociális vagy is.
5/14 anonim válasza:
Igen. Ahogy írják. Köszönni illik, legalább az első alkalommal amikor aznap összefutsz az adott emberrel. Ha ezt nem teszed az azt mutatja hogy ostoba bunkó vagy. Természetesen nem kell leállni senkivel sem beszélgetni ha nem akarsz. De egy köszönést azért nem olyan nehéz kinyögni :)
6/14 anonim válasza:
A nem köszönés egy harmadrendű, tirpák dolog. Én sem vagyok az abeszélgetős, de az alap, hogy köszönök. Ha többen vannak egy térségben, akkor mindenkinek egyszerre, nyilván nem muszáj mindenkinek személyesen hellózni. Ha megszólalni nincs is kedved, legalább ints nekik, vagy valami ilyesmi.
7/14 A kérdező kommentje:
Felreertetek
Ha mar aznap talalkoztunk es utana megyunk el egymas mellett
Szoktam koszonni. Jezus...
2019. szept. 26. 09:45
8/14 anonim válasza:
Pacsi, én is ilyen vagyok. Teljesen fölösleges ilyen nyálas "Hogy telt a hétvégéd?", és már 1 szó után a válasz: "Aha, az enyém sokkal jobb volt..." c. értelmetlenségekbe belebonyolódni.
9/14 anonim válasza:
szerintem meg senki nem várja el, hogy beszélgess vele. Miért gondolod, hogy elvárják?
Én is csak köszönök, és nem szeretek a semmiről beszélgetni, sőt, kimondottan idegesít, ha valaki úgy szól hozzám, hogy semmi mondanivalója nincs.
Azért egy mosoly nem szokott ártani senkinek, attól még nem kell megszólalnod. És létezik nem bárgyú mosoly is :-)
10/14 anonim válasza:
Való igaz, például a közhelyes "Hogy vagy?"-kérdést én sem szeretem. Az esetek 85-90%-ában az illetőt igazából marhára nem érdekli, hogy vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!