Mi lesz ha nem jelenek meg a munkaügyibe?
Munkaügyinek kb semmi haszna, s nem igen segítenek.
Viszont mivel nem jelensz meg kizárnak a rendszerből hosszabb ideig nem mehetsz hozzájuk.
Akkor van gáz ha a munkáltatód a munkaügyin keresztül szeretne felvenni 😄
E-mailben is be lehet jelentkezni az adott időpontban, nem kell személyesen megjelenned!
Az egyetlen hátránya annak, ha törölnek, hogyha a munkahelyre, ahova jelentkezel direkt olyat keresnek, aki hosszú ideje regisztrált munkanélküli, mert az ilyen után támogatást kap a cég, és szívesebben veszik fel őket.
Én is jártam úgy, hogy be sem mentem regisztrálni a munkaügyibe, mert feleslegesnek tartottam, aztán amikor felvettek a munkahelyemre, akkor mondták, hogy csak alkalmisként fognak foglalkoztatni egészen addig, amíg nem lesz meg a minimum 6 hónap regisztrációm munkakeresőként. Szóval el kellett mennem a munkaügyi központba regisztrálni, mint munkakereső miután már találtam munkát. LOL Aztán kivárták a fél évet és utána vettek csak fel állandóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!