Vagyonőri diploma mennyivel ér többet mint a sima OKJ-s vagyonőr?
Hagyjátok már azt az Obelixet.Nem én vagyok az.Széttrollkodtátok a kérdest,ahelyett hogy valaszoltatok volna.
Mi van már nem lehet egy vagyonőrködésr sem felraknk?
Hoppá, ez tényleg nem Obelix. Utánanéztem, bakker, van ilyen szakirány a rendészeti fősulin. :O
Megkövetem magam.
De hogy érdemes-e ilyent elvégezni, hogy aztán ugyanúgy havi 300 órákat dolgozz éhbérért, az más kérdés.
Nem tudom mi történt a válasz szekcióban, de elég kaotikus.
Van rendészeti igazgatási [biztonsági] szakirány, amely az egyetlen civil képzés az RTK-n. Csak önköltségesen indul.
Hogy mit tudsz vele kezdeni, az jó kérdés. A vagyonvédelmi szakma általában a kapcsokatokról szól. Hiába a diploma, ha a főnöködnek van egy 8 általánost végzett spanja, akkor is őt fogják felsőbb posztokba tenni. Ilyen a vagyonvédelem.
Nem látom értelmét a vagyonvédelmi szakmának. A biztonsági cégek főleg egyfajta anyagi biztosítást jelentenek a megbízónak, gyakorlatilag csak a kártérítésről szól az egész. Magyarul őrként vagy akár műszakvezetőként bármit tehetsz, le se fognak tojni, ekvégre a pénz beszél, szakértelem pedig aligha kell.
Ha rám hallgatsz, akkor elvégzel egy normális szakmát és abban haladsz tovább. Én két évet töltöttem el a szektorban, vezetői posztban is voltam, lett volna feljebb is, viszont nevetséges és komolytalan a szakma felhígultsága és egyszerűsége miatt ez a terület.
Van már államilag támogatott képzés is pár éve.
Ezen a szakon végeztél?
Engem érdekel ez a terület.De akkor diplomával nem kapok jobb pozíciót,mint egy vagyonőri OKJ-val?
Én nem végeztem el. Sima vagyonőrivel lettem vezető. Általában műszakvezetői poszthoz kérnek azért a szakmával kapcsolatban álló diplomát.
Veszteni nem vesztesz vele, helye válogatja igazából, hogy milyen embereket foglalkoztatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!