Én dolgoznék az egyik legjobb munkahelyen?
Kisváros egy hivatalában dolgozok. Fizetést emelték nem panaszkodom, elég szép lett.
Főnök messze van tőlünk így viszonylag késhetek, előbb haza mehetek területi munkára hivatkozva, elég szabad a ki be járás a munkahelyen, nincs olyan sok munka.
Kevesen vagyunk így egy kis családi légkör alakult ki köztünk. Mindig együtt kiránduluk ott segítjük egymást ahogy tudjuk, tényleg sosincs kibeszélés a hátunk mögött. Együtt ebédelünk mindig sokszor valaki hoz valamit és azt közössen megesszük.
Nyilván egy családi vállalkozás hasonló lehet de az család lényegében, az egy más t4szzw
"Én dolgoznék az egyik legjobb munkahelyen?"
Igen, te dolgozol Magyarország legjobb munkahelyén. ;)
Még több ilyen kérdést pls.
Nekem is hasonló (tuti nem ugyanaz a hely, én Budapesten dolgozok), én is imádom, megfogtam az Isten lábát vele. Elborzadva olvasom itt az oldalon, hogy pár munkahelyen mi megy, szerencsésnek érzem magam.
Nálunk csak annyi a követelmény, hogy határidőre legyenek meg a kiadott feladatok. Ennyi. Ha ezt tudod teljesíteni, akkor a kutyát nem érdekli, hogy mikor jössz, mikor mész, mikor ugrasz ki ügyintézni, mikor nézel Netflixet az irodában, stb, csak oldd meg, hogy kész legyél. Home office-ban is lehet maradni pár napot, ha úgy alakul. Igazából fura nekem, hogy máshol nem így működik, hanem még mindig dedóznak, és 8-kor "becsöngetnek", 4-kor meg "kicsöngetnek"... :DDD
Nálunk is nagyon jó a légkör a kollégák között, a főnök is iszonyat jó fej (bár a távoli főnök odafent a minisztériumban már hagy kívánnivalót maga után :DD ), kedvencem hogy párosával vagyunk kicsi irodákban, és a "párommal" nagyon jól működik kölcsönösen(!), hogy kisegítjük egymást - ha sok melója van, korán elmenne, vagy valami, akkor átveszek tőle pár dolgot, és ugyanígy én is ráhagyhatok feladatokat ha úgy van.
Kirándulások nálunk is mennek csapatépítésként, meg lehet menni külföldre is, ha van valami rendezvény, tanfolyam stb.
Szóval tényleg imádom, és azért én úgy érzem, látszik is nálunk a csapaton ez, hogy el vagyunk kényeztetve, mert cserébe ha valami a munkáltatónak kell, akkor szívesen csinálunk pluszt. Volt már, hogy este 8-kor kellett bent lennem és egy skype hívást elintézni, egy szó nélkül maradtam természetesen, mert cserébe a többi napon elég szabad vagyok. Párom főnöke mondjuk nem ilyen laza, ő minden nap túlóráztat fél-egy órát, meg állandóan kukacoskodik, ha még ezen túl benyögné, hogy "lécci maradj bent 9-ig", akkor szerintem az alkalmazottak körberöhögnék és rávágnák az ajtót. :D Simán megéri a munkahelynek egy kis lazaság, motiváltabb dolgozókat kap, akik szívesebben dolgoznak pluszban amikor a szükség úgy hozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!