Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Meddig voltatok legrovidebb...

Meddig voltatok legrovidebb ideig munkahelyen es hol?

Figyelt kérdés
2019. szept. 17. 06:07
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

aha a probanap is szamit

koszi!

2019. szept. 17. 07:40
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Külföldön takarítottam,2 nap múlva kirúgtak.Szerintem ilyen csak velem történt meg Nyugaton.
2019. szept. 17. 07:48
 13/25 anonim ***** válasza:
Egy nap. Műanyaggyárban sorjáztam minimálbérért diákmunkában. Meghagytam másoknak.ezt a fantasztikus lehetőséget...
2019. szept. 17. 07:53
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Szállodai konyha, két naponta 16 óra/nap. Főzésen kívül mindent kellett csinálni. Ülöhely nem volt a dolgozók számára, mert minek...Normális, kultúrált étkezési lehetőség és idő sem volt a 16 óra folyamán, mindenki futtában bekapott pár falatot, mert enni ehettünk legalább bármiböl korlátlanul, mondván, akkor talán haza nem lopunk...

Nem volt próbaidőm, mert elvileg azonnal fel voltam véve, már megvolt a havi beosztásom is, csakhogy már az első napon sem bírtam ki a 16 órát, undorító volt az egész folyamat és környezet, legszívesebben kezdés utáni órában hazafordultam volna, de aztán valahogy elszenvedtem estig, így kb 3 órával hamarabb léptem le és mondtam, hogy köszi, ebből nem kérek többet. A másnapot végigaludtam, mint akit agyonütöttek. És vannak droidok, akik évek óta csinálják. El szoktam gondolkozni, az ilyenek vajon tényleg érző lények? Emberek?

2019. szept. 17. 07:58
 15/25 anonim ***** válasza:

1 hónap volt sajnos.

Nem lett volna rossz, mert rugalmas beosztásban dolgoztam, így jutott elég sok mindenre időm, de 1 hónap után felmondattak..

2019. szept. 17. 08:26
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
1 hét. mercedes gyár.
2019. szept. 17. 08:27
 17/25 anonim ***** válasza:
1 nap, ügynöki meló, hamar kiderült, hogy nem nekem való ez a típusú munka.
2019. szept. 17. 08:31
 18/25 anonim ***** válasza:

Tescoba jelentkeztem árufeltöltőnek anno. Amikor odaértem, akkor közölték, hogy le kell adnom a telefonom és nap végén visszakapom. Ezen volt egy kis vitánk már az elején. Nem nyomkodom munkaidő alatt, nem vagyok függő, de nem adom oda és kész.

Aztán jött valami "főnök", aki úgy gondolta, hogy elkezd nagyon irritáló stílusban dirigálni, szóval nem bírtam, elküldtem a francba és eljöttem. Kb 2 órát voltam ott.

2019. szept. 17. 08:44
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Én sem adtam volna oda a telefonom. Mi ez, bölcsőde?!
2019. szept. 17. 09:50
 20/25 anonim ***** válasza:
9 nap, gyár
2019. szept. 17. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!