Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti hogy barátkoztok meg a...

Ti hogy barátkoztok meg a gondolattal munka közben, hogy más most épp szabad és egész nap azt csinál, amit akar?

Figyelt kérdés

Bolti eladó vagyok, de voltam már gyárban is, meg étteremben is, és mindig ez jutott eszembe.

Láttam, hogy jönnek az emberek, ők most épp vásárolnak, vagy söröznek, vagy sétálnak, mert nem kell dolgozniuk, nekem meg igen... vagy látom, hogy az utcán sétálnak, miközben én a kasszában ülök. És picit irigykedem rájuk olyankor.

Tudom, hogy amikor meg én vagyok szabadnapos, lehet hogy ők güriznek, de ez akkor is olyan rossz érzés.

Veletek is szokott ilyen lenni?

2019. szept. 15. 14:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Jövő héten egész héten szabadságon leszek. Nekem is jár, és amúgy is ki kell venni, nem kérhetem ki pénzben, nem csúsztathatom át az összeset a következő évre. Nem fog érdekelni, ha valaki meglát az utcán, vagy egy boltban, és azon fog agyalni, hogy vajon milyen jó most nekem, miközben ő gürcöl. Amikor én dolgozom, akkor is vannak emberek szabadságon.

Ha szar a munkád, keress másik munkahelyet, vagy tanulj, ha valami más típusú munkát szívesebben csinálnál.

Én szeretem a munkámat, érdekes, leköt, van lehetőség fejlődni, néha vannak vicces helyzetek, de így is van, amikor megterhelő, fárasztó, és semmi kedvem hozzá, ez normális, ha nem állandó, emberek vagyunk, nem robotok, elfáradunk.

2019. okt. 17. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!