Milyen munka van, amit otthonról laptopon lehetne végezni?
Érdekelne bármilyen home office munka, amit akár végzettség/tanfolyam/betanulás/okj útján el lehetne kezdeni, mert jelenleg olyan munkám van, ami mellett rengeteg szabadidőm szabadult fel, illetve még a munkahelyen is ráérnék bármilyen laptopon végezhető munkák elvégzésére (statisztika, adatelemzés, grafikai munkák, ügyintézés, vállalkozásfejlesztés).
Konkrét végzettségem nincsen ezekre, de ismerek olyat, aki akár a főtávnál ilyen poziban van, és otthonról elég dolgoznia, egy ilyen laza mellékállás beleférne nekem is, illetve amennyiben megéri hajlandó vagyok időt fektetni a munkavégzéshez szükséges elméleti tudás megszerzésére.
Ja es mielott az jonne le, hogy "ahhha te akkor egy buta rendor, most meg biztiboy vagy", elmondom, hogy nem véletlenül hagytam ott a céget, es nem veletlen sikerult bekerulnom egy ilyen nyugis, korrekt es megfizetett helyre.
Celom is meg tovabb folytatni a tanulmanyaimat, de addig is hagynam, hogy a penz ne boldogitson :) persze csak ha engeded es nem faj neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!