2 nap és bekoszont az ősz. Vártátok már? Én nagyon. Iszonyúan unatkoztam már.
Átérzem.
Végre ősz, végre emberi idő lesz (20-25 fok körül), végre kevesebb ember lesz mindenhol, végre olcsóbb lesz az összes szálloda, készülök is már az őszi nyaralásra.
Nem is értem miért nyaral bárki nyáron a 40 fokban heringparty effektussal főszezonbeli árakon, noooormális? :D
Így igaz. Hogy lehet szeretni a 40 fokot??? Izzadni, mint a lo? Nem is értem.
Én is mennék ősszel, de éjjel nappal írhatom a portfóliót...
Én már évek óta ősszel megyek nyaralni.
Kollégáim örülnek, mert ők meg nyáron akarnak menni, így tudjuk egymást helyettesíteni.
Én örülök, mert simán elengednek ősszel, hűvös van, nincs embertömeg, és még a szállodák is jóval olcsóbbak.
Win - win
Annyiban nem örülök, hogy az amúgy is zsúfolt villamosra pluszban felgyömöszölik magukat az iskolások is szeptembertől, aztán "öröm" lesz így bemenni a melóba, majd délután hazajönni onnan.
De ettől még várom nagyon. A Karácsonyt nagyon szeretem. Mivel nem vagyok iskolás, nekem a nyár csak 3 forró hónap, amikor a hétvégén strandolok a kutyákkal, amit élvezek, hétköznap meg harcolunk a légkondi miatt, amit nem élvezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!