Túlságosan beleavatkoznak a magánéletembe a kollégák. Mit csináljak?
Három éve vagyok azon a helyen, gyakornokként kezdtem azóta felvettek teljes állásba, de a fejemre nőttek. Alapvetően kedvesek, meg szoktuk beszélni,hogy kivel mi van, mivel töltötte a szabadságát stb. Azonban egyre jobban azt veszem észre,hogy irigyek és sokszor akaratlan életvezetési tanácsokat adnak. Tehát szerintem semmi közük ahhoz,hogy miért itt vagy ott dolgozik a párom,miért úgy újítottuk fel a házunkat ahogy stb . Ezekről semmilyen háttér információt nem tudnak és úgy osztják nekem az észt.
Ha visszaszólok akkor annyi lesz a különbség hogy a hátam mögött beszélnek ki. Volt már valaki hasonló helyzetben? Jobb lenne felmondani?
Miért mondanál fel?
Máshol is ki fognak beszélni. Én csak szimplán nem foglalkoznék vele.
Ne adj ki fontosabb infokat. Max moziba megyünk ma, x vacsorat fözök, viragot kaptam.
Semmifele egyeb melyebb temat nem kell mondanod. Plane nem gondokrol vagy tervekröl.
Találj ki sztenderd témákat, amikről szívesen beszélsz, de nincs köze a magánéletedhez.
Nekem szerencsére sosem voltak ilyen kollégáim, de én leginkább az időjárásról és a kerti munkákról szoktam beszélni. Abszolút ártatlan témák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!