Ha egyetemi diplomával nem kapok normális munkát mert büfészakra mentem, akkor jobb híján érdemes e vagyonőrnek jelentkeznem?
Figyelt kérdés
De most komolyan.Közalkalmazottnak tudnék menni bérminimumért,annál a vagyonőr sokkal jobban fizet.2019. aug. 7. 18:24
11/19 anonim válasza:
8: Oké, mostmár befejezheted a hülyeségeidet. Mindenki akinek egy minimális tapasztalata van vendéglátásban vagy akár csak hallott történeteket, akar innen akar másik országokból, az pontosan tudja, hogy az majdnem pontosan az ellentettje annak amit te itt előadsz.
12/19 anonim válasza:
Kérdező: Nem, nem éri meg. Dögunalmas és hosszú műszakok, olyan kevés fizetésért aminél még a gyári robot munka is jobban fizet. Kivéve, ha bekerülsz a legjobb cégek valamelyikéhez, de arra kapcsolatok nélkül nem hinném, hogy akárkinek is lenne esélye. De akkor is csak a rossz fizetés változna, a munka minősége az ugyanúgy trágya. Ilyen munkát max akkor vállalj ha kevés lesz a nyudíjad és még lesz benned erő, hogy csinálj valamit. Nyugdíj-kiegészítőnek jó lehet szerintem, de ha van egy diplomád akkor nincs az az isten, hogy ne találj ennél jobbat, akkor is büfé szakos.
13/19 anonim válasza:
7-es vagyok, szintén vendéglátásban. Tudom, mit beszélek.
14/19 A kérdező kommentje:
Vendéglátásban robotolni kell,semmi szabadidő...Biztos nem megyek vendéglátásba külföldre.Akkor inkább a gyár
2019. aug. 7. 20:53
15/19 A kérdező kommentje:
Jó persze,szar dolog vagyonőrnek lenni.De hova menjek akkor?Menjek a fos közszférába bérminimumért?
2019. aug. 7. 20:55
16/19 anonim válasza:
Az egyikbe dolgozni kell az a baj, a másik keveset fizet. Akkor legyé vezérigazgató vagy valami celeb, havi 2 milliós fizetésért, dolgozni meg ne kelljen érte.
17/19 A kérdező kommentje:
Hát jó de nem lesz semmire se időm ha vendéglátásba megyek.Én heti 7x edzeni akarok,vendéglátas mellett nem tudok tenni a céljaimért
2019. aug. 7. 21:30
18/19 anonim válasza:
Kovinál mindig akad munka, még neked is!
19/19 anonim válasza:
mit tanultal? erre meg nem adtal valaszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!