Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti haza vinnétek a munkát?

Ti haza vinnétek a munkát?

Figyelt kérdés

Több kollégám is haza viszi a számlákat, dossziékat lefűzni és kontírozni ami egyáltalán nem szükséges. Nekem kicsit bűntudatom van azért mert én nem így teszek. Úgy vagyok vele, hogy ha elvagyok maradva valamivel azt inkább túlóra keretében csinálom meg. Otthon nem akarok ilyenekkel foglalkozni.

Soha nem voltam elmaradva semmivel, tartom a határidőket, de mégis a többiek az ügyesek meg a szorgalmasak a főnök szemében mert ők otthon is csak dolgoznak ráadásul nem is kell kifizetni nekik. Bár igaz, hogy ők előbb számíthatnak fizetésemelésre de én befordulnék ha otthon is ezekkel kéne foglalkoznom úgy, hogy nem feltétlenül szükséges. Néha bennem van az, hogy haza viszem én is de minek? Elvárás is lehet belőle később, meg minek versenyezzek? Ugyanakkor haszontalannak érzem magam ha nem dolgozok otthon is.

Mit gondoltok erről?

2019. aug. 6. 19:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. 9es válaszoló nekem is hasonló volt hogy bizonyos emberek szerettek látszat munkát végezni, meg végig pofaztak a napot vagy épp videó telefonáltak.. utána szét lett osztva a feladatuk mert hogy ők mennyire mennyire elfoglaltak. Érdekes én mindig napra kész voltam és más kollégáim is úgy hogy még többet is kaptunk. Mindent le lehet kérdezni a rendszerben és ott az igazság.
2019. aug. 6. 21:51
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk nem szabad ilyet csinálni, mivel a számlák üzleti titoknak számítanak, ezért nem vihetjük azokat az épületen kívülre.

De ha szabadna sem tenném. Így is csak 2-3 órát tesz ki a 8 órás munkaidömböl a tényleges munkavégzés. Nincs szükség a túlórákra.

2019. aug. 7. 12:08
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Elárulok egy titkot: lehet, hogy ki sem veszik a táskájukból, mert fáradtak, nincs hozzá kedvük meg idejük. Én max. akkor vittem haza munkát, amikor a klíma nélküli 37 fokos irodában nem fogott az agyam a munka meg sürgős volt. Azzal is eltelt elég sok idő, mire kimentegettem meg másolgattam magamnak, mert hát otthon nincs hozzáférés meg nem is szabályos.
2019. aug. 7. 13:55
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez munkától is függ, ha például a szakmámban dolgoznék, grafikusként vagy videójáték tervezőként, akkor hazavinném. Kávézóban dolgozom, így nyilván nem, de azért otthon is nagyon ügyelek a szép felszolgálásra, amikor tesómnak vagy a páraomnak viszema kávét, teát. (Amúgy meg ahazaviszem, ha mellékállásként értelmezhető, hogy ékszereket készítek.)

Ilyen pénzügyi munkát biztos nem vinnék haza.

2019. aug. 7. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!