Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szemtengelyferdulessel milyen...

Szemtengelyferdulessel milyen munkat talalhatok magamnak vagy milyen fajtat ne keressek, es mit tanuljak evvel a betegseggel? 17/l

Figyelt kérdés
2019. aug. 5. 23:40
 1/9 anonim ***** válasza:
29%
szemüvegről hallottál már ?
2019. aug. 5. 23:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak tőled függ. De ne csodálkozz ha elvárják a szemüveget.
2019. aug. 6. 00:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Kancsal vagy? Ami nem lehetsz az többek között pilóta, katona, rendőr (de ebben nem vagyok biztos), más foglalkozásnál nem kizáró ok.
2019. aug. 6. 00:54
 4/9 anonim ***** válasza:
60%

Én se gondolnám, hogy visszautasítanának. Most suli mellett mehetsz már diákmunkázni. Csak beiratkozol diákszövetkezetekhez, aztán mehetsz is!

Aztán hogy milyen irányban tanulj tovább... tényleg követheted az álmaidat! Nyilván pilóta/sofőr ne akarj lenni, de elég sok foglalkozás van, ami nem zárja ki, hogy így is dolgozz benne

2019. aug. 6. 07:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Ez nem betegség hanem születési rendellenesség. A képességeid fejlesztésére kéne fókuszálnod. Nemrég hallottam egy tolószékes, vak csávóról aki mlm dollármilliomos lett, szted neki a fókusz hol volt?
2019. aug. 6. 08:24
 6/9 anonim ***** válasza:

Ez a szemtengelyferdules merteketol is fugg. Nekem a durvabb oldalt kortigaltak meg gyerekkent mutettel. A szemuveg meg kiegyenliti a masik oldalt. Pilota nem lehetek, de nem a szemem cillindere, hanem a dioptria miatt :).

Egyebkent ugyanugy vezethetek, csinalhatok barmit, hiszen latok. Semmiben nem akadalyoz.

2019. aug. 6. 16:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem van kancsal ismerősöm, aki nagyon jó CNCs. Szóval lehet még ettől függetlenül karriert futni. Már rég családos ember.
2019. aug. 6. 23:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Ismerek fogorvost, akinek ez a baja, és van barátom, aki exotropiával fotós.
2019. nov. 17. 18:52
 9/9 A kérdező kommentje:
Utolsó: ezeknek milyen az èletük?
2019. nov. 18. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!