Ti mit dolgoztok?
Főként lányok érdekelnek
19/l
Szakács a szakmám, 3 évet dolgoztam benne, most pedig majd bolti eladó leszek a jövő hónaptól.
25/L
Irodai adminisztrátornak szoktam mondani magam.
Koordinálok, de sok az üresjárat, amikor dolgozni kell, akkor viszont egyszerre 2-3, esetleg 4 dolog is van.
A munkám nagy része a gyakorlatban unalmas, biorobot jellegű, kevés a kreatív problémamegoldás. Ami meg van ez utóbbiból, az igen káoszos, össze-vissza jellegű, még új vagyok, képtelenség, hogy átlássam, aki átlátná, annak nincs ideje segíteni, csinálok valamit, kiderül, hogy az egész rossz...
Szóval üresjáratok + monoton munkák + őskáosz.
Ezt súlyosbítja, hogy abszolút demotivált vagyok és ideiglenesen jöttem ide, amikor felvettek, azt hittem, hogy július végére már máshol leszek. Csakhát az meg nagyon nem úgy jött össze.
Összességében utálom a munkámat és több a negatívum, mind a pozitívum.
Túl sok egyébként a kommunikáció is sablonlevelek és telefonálás útján a megrendelőnkkel és a társosztályokkal. Ez világosan el volt mondva az állásinterjún, meg kell, hogy mondjam, izgultam is miatta, de mégis azt hittem, jobban fogom bírni.
Amúgy lányokhoz szólt a kérdésed...
A legtöbb érdeklődési köröm fiús és amit tanulok, az is fiús, 5-10% lány van.
Ettől még nem érzem magam nemileg félreorientáltnak, csak pont én vagyok, akinél a tanulmányok (remélhetőleg későbbi foglalkozás) nagyon nem mutatja a nememet.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!