Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hol lehet munkahelyet találni?...

Hol lehet munkahelyet találni? Már nagyon elvagyok keseredve.

Figyelt kérdés
Érettségivel és 2szakmával rendelkezem,jogosítvány és számítógépkezelői.Már takarítói állásokra is jelentkeztem szinte mindenre,eredmény nélkül.Borsod-Abaúj-Zemplén megyében lakom.

2019. júl. 27. 12:04
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
en vagyok a MÁV-os hozzá szóló. Na azért ne keseredj el, mert nem eszik olyan forrón a kását. Gyogyszerezed vagy injekciozod magad? Megkérdezhetem a korod? Munkatársam (váltókezelö) kb egy hónapja volt ezen az egészegügyi alkalmasságin az üzemorvosnàl, öt kikaptàk kb 3 hétre mert magas volt a cukra, gyógyszereznie kéne magát, csak tesz rá. De végülis beállitottàk neki. Igaz ö már régi játékos, és idöszakos vizsgálaton volt, igy azért valamivel másabb helyzete van hiszen házon belül azért könnyebb, mint egy totàl uj felvételes. Nade, mondom mit csinàlj. Bemész szépen a Csomópontra BAZ megyében, fontos hogy a csomóponti fönökségre menyj, mert ott korrektebben segitenek mint egy email-es jelentkezésnél, vagy telefonon. Ott az irodában szépen tisztelettel megkérdezed hogy indulnak e tanfolyamok, és ha igen , mikor, hol, mik a feltételek?? FONTOS, hogy a Julika, Gizike a titkárnö, vagy bárki akitöl éppen információt kérsz, nem fönökök szóval ne hallgass rájuk, mert lehet epp bunkók (jellemzö ràjuk) es elhajtanak. Te a csomóponti fönökkel akarj beszélni. Ha bejutsz hozzá, magabiztosan, tisztelettel megkérdezed hogy bizonyos poziciokra szeretnél jelentkezni és hogy van e lehetöséged. (ezért elöbb célszerü megnézned, a neten, hogy a te megyédben, lakóhelyedhez közeli nagy állomásokon, keresnek e munkatársat.) és ugy menj oda, hogy pl te Váltókezelönek, vagy forgalmistànak szeretnél jelentkezni. Felvenni akkor tudnak ha elöbb elmész a MÁvos egészségügyi vizsgálatra. cukorra-vérnyomásra ugranak!! Ha ez megvan, van egy pszichologiai teszt, de kb egy nyolcadikos szintu kerdesekkel, ha nincs nagy defekted, öngyilkos hajlamod altalában sikerül. Szóval próbàld meg. Vasuton hiány van, nem egy nagy fizetés, de biztos hely, megszakadni nem kell, viszont felelösseg teljes!! Hajrà!
2019. júl. 27. 18:10
 22/27 A kérdező kommentje:

21es köszönöm szépen a segítő hozzászólásod! Meg fogom próbálni.

A cukorbetegségre gyógyszert szedek,nem injekciozom magam.

2019. júl. 27. 23:34
 23/27 A kérdező kommentje:
28 éves leszek, ez lemaradt.
2019. júl. 27. 23:35
 24/27 anonim ***** válasza:
Ezt nem is értem miért kizáró ok. Nálunk is volt 3 műszakban gépkezelő, csomagoló cukros. Tudtunk róla. Gyógyszer közel. Ha lekapcsolta a gépet megkerestük és megkérdeztük hogy van.
2019. júl. 28. 12:42
 25/27 anonim ***** válasza:
Ez kis családi cég.volt. nézz ilyet,.ők rugalmasak másban is.
2019. júl. 28. 12:43
 26/27 Sándor G ***** válasza:

A megoldás Bp.re kell menni,mert vidéken nemcsak nincs rendes munkahely, de nem nézik semmibe az embereket, még 3szakmával sem, pl, 50év felett, ha felvesznek akkor is csak csicska van, vagy több műszak, és min.bér,.

De ha valaki fiatal vagy, és nincs piacképes szakmád, akkor sem kell elkeseredni, fel kell menni Pestre, és jelentkezni a BKV-hoz, ott most keresnek diszpécsereket, vasúti jármű szerelőket, és peronőröket, a fizetés pedig nem minimálbér, szállás megoldható, és ingyen van,a cég adja,. Nekem sikerült 4-hónapja fent vagyok,vill.szerelő szakmával, vettek fel, az M3-jármű javítóban dolgozok, napi 8-órában.

A felvételt elbeszélgetés előzi meg,valamint önéletrajzot kell feltölteni, a BKV karrier.hu.ra,. érdemes megpróbálni vidékieknek is, mert ez egy nyugis +biztos munkahely.

2019. szept. 3. 19:06
 27/27 A kérdező kommentje:
Költözés családi okok miatt egyáltalán nem opcio nálam, azóta már sikerült elhelyezkedni,igaz egyik szakmámhoz sem kapcsolódóan de legalább rendesen fizet :)
2019. szept. 4. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!