Hol lehet munkahelyet találni? Már nagyon elvagyok keseredve.
Figyelt kérdés
Érettségivel és 2szakmával rendelkezem,jogosítvány és számítógépkezelői.Már takarítói állásokra is jelentkeztem szinte mindenre,eredmény nélkül.Borsod-Abaúj-Zemplén megyében lakom.2019. júl. 27. 12:04
11/27 A kérdező kommentje:
Pontosan erre jelentkeztem itt is ,minőségellenőr,volt gyakorlati teszt is meg elbeszélgetés ,sikerült ,már kezdtem örülni,erre az üzemorvos beintett.
2019. júl. 27. 13:36
13/27 A kérdező kommentje:
12-es köszi, a MÁV-ot még nem próbáltam. Megpróbálom hátha legalább a pénzügyi végzettségem jó oda,a vendéglátói biztosan nem.
2019. júl. 27. 14:17
14/27 anonim válasza:
ne mindjárt csomóponti fönök akarj lenni..kezd kicsiben.
15/27 anonim válasza:
Azért nem mindegy az sem, mi a betegséged.
17/27 A kérdező kommentje:
Persze tudom, minden pozícióra beadom amire megfelelek.Nem főnöknek jelentkezem.
Cukorbeteg vagyok,ez nem gátol a munkavégzésben tudok dolgozni,a 3 műszakot viszont emiatt nem írta alá az orvos nekem.
Nem dolgoztam 3 műszakban soha ,Nemtudom gondot okozott volna e vagy csak az előírás miatt.
2019. júl. 27. 15:27
19/27 A kérdező kommentje:
18as mire kizáró ok? Nemtudom melyik előző hozzászólást írtad Te.
2019. júl. 27. 17:07
20/27 A kérdező kommentje:
Oké már látom, közben elküldtem pár címre amit a MÁV oldalán találtam de akkor hiába is hívnának.
Hirdetik,hogy a cukorbetegséggel teljes életet lehet élni,közben meg ahova esély lenne,hogy felvesznek ez kizáró ok volt(pl. Bosch )
2019. júl. 27. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!