Hol lehet munkahelyet találni? Már nagyon elvagyok keseredve.
Persze ezek nem külön szakmák,de mint végzettségeket leírtam,van ahol írják előny a jogosítvány.
Pénzügyi ügyintéző és vendéglátó eladó a két szakmám.
Munkanélküliként miből költöznék el? ...
Sokan nem gondolkodnak csak írják ami eszükbe jut.
Akik a költözéssel vagdalkoznak mindig, reálisan elmondanák miből?
Nem kötekszem, mennék én de nincs miből.
Ugyanez volt velem tavaly. Nem talàltam munkát hónapokig. Folyton hallgattam, hogy mindent el kell vállalni... Oké. Jelentkeztem szintén takarítónak. Ott azt a választ kaptam, hogy középkorúakat keresek az állásra. Én is írtam ki ide kérdést, ugyanazokat a válaszokat kaptam: költözzek. Én is ezt kérdeztem: miből? Igaz szülőkkel laktam, és volt valamennyi félretett pénzem, ami teljesen elment volna ha elmegyek albérletbe. Aztán a munkaügyi ajánlott egy állást, elmentem interjúra és felvettek dolgozni. December óta egy szuper munkahelyem van, biztos bevételem, félretett pénzem. Kis idő és külön tudok költözni.
24N
6-os neked milyen végzettséged van? A munkaügyiből semmi segítséget nem kapok, tanfolyamra is jelentkeztem ahonnan elküldtek mert akinek már van 2 szakmája annak nem lehet.
Szerencséd Volt,hogy így segített a munkaügyi.
Utazz át másik nagyváros nagy gyárába. Ott biztosan van munka. Ha ügyesebb vagy, lehetsz minőségellenőr, meg ilyenek. Nem kell a vonal mellett állnod, szabadabb beosztás, jobb fizetés.
Ha műszakos, a pótlék sokat dob hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!