Más munkahelyen is a nyár a tömeges felmondások időszaka?
Az év egyéb részében is van felmondás hébe hóba 1-2 ember, de nyáron megvadultak, volt olyan nap hogy 5en 1 nap alatt felmondtak.
Volt olyan nem 1x, hogy visszajött az ipse a nyaralásból és már felmondólevéllel érkezett.
Másutt is ez megy a nyáron?
"ahol rabszolgatartílót játszik a munkáltató,"
Hol nem..... ez a hely se jopbb se rosszabb mint az összes többi trágyadomb. 40 elmúltam voltam 1000 helyen trágyadomb van és pöcegödör kb ez a kettő.
Ha egy munkahely normális, itt azt értem, hogy kb. márciustól már lehet nyaralást és amúgy hosszabb szabadságot tervezni, (akkor is, ha csak otthon vagy), ami úgy is marad, tehát a munkáltató nem fogja az utolsó pillanatban lehúzni, hogy bocs, beteg lett a Pista, ugrott a szabid, akkor nem mondanának fel az emberek olyan sűrűn...
Ugyanis sz@r munkahelyet bármikor találsz, de egy program, amit a számodra fontos, szeretett emberekkel töltesz, soha nem pótolható be. Az emberek ezt nagyon jól tudják és felállítanak egy rangsort és az ilyen munkahelyek vesztenek...
Ezt csak az a munkahely kerüli ki, ahol emberszámba veszik a dolgozót. Sajnos ezt nagyítóval kell keresni. (Mikroszkóppal?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!