Jelenleg dolgozok egy munkahelyen másfél hétig,12-14 órákat vagyok ott egy nap, egy protekciós munka. Én viszont nagyon ugyerzem hogy nem bírom es nagyon szenvedek. Mit tegyek?
A munka nekem nem volt választható opció. A lakhatás se. Nem azért nem aludtam, mert nekem az olyan hú de jó volt, de ismétlem, évekig kellett ezt játszani. Választás nélkül. De ennyi erővel az utcára se menj ki kávéért meg cigiért, ha nem alszod ki magad, mert elüt a kocsi.
Az ember küszöbei edzéssel kitolhatóak, és az az embernek is jó, ha mert kimarad egy éjszaka (bármi miatt) akkor másnap nem lesz teljesen hasznavehetetlen.
A hisztibe és önsajnálatba amúgy több energiát fektettek, mintha csak simán csinálnátok, amit kell.
12: Olyan nincs, hogy évekig KELL játszani, csak olyan, hogy valaki nem fektet kellő energiát abba, hogy váltani próbáljon.
Velem egyszer esett meg, hogy már majdnem 24 órája ébren voltam, és meló közben nem sok híja volt, hogy mellé nem léptem, és le nem zúgtam egy mély lépcsőn. Akkor mondtam, engem nem érdekel, mit pampognak, megyek hazafele. Alkalmi meló volt, oda azóta többet nem hívtak, de nem is hiányoznak. És hozzáteszem, eljárok edzeni, már akkor is jártam.
Mondom, muszáj munka nincs, csak emberek, akik hagyják kizsákmányolbi magukat.
Legy eros es tarts ki??? Ne vicceljetek mar. 1,5 hetrol van baratom.
Majmoljatok a nyugatot de pl svajcban evente be kell menni 1 honapra a katonasagba szivecskem es nem kerdezik meg akarod e. Ha szolnak menned kell. Egyismerosom eskuvoje utani napon kellett bemenjen. Naszut tolodott. 2019-et irunk.
Te meg egy szaros munkat nem birsz 1,5 hetig vegezni. Teged sem eros kezek neveltek... ami azt jelenti ha nem kapod ossze sajat nagad ku rvara szenvedni fogsz ebben a kapitalista vilagban... mert vagyaid gondolom vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!