Volt kollégával találkozni mennyire szokványos? Csak én értem félre?
Pár hete kiléptem a munkahelyemről. Van/volt egy kollégám, akivel különösebben nem ápoltam a kapcsolatot, az utolsó héten ebédnél összefutottunk és utána mindig írt (hívott) ebédelni. Elkérte az elérhetőségeimet, már az utolsó napomon a privát számomon keresett, este e-mailt írt, érdeklődött. Családja van, gyereke, neje, a többiek szerint "vallásosabb", így nem feltételeztem semmit. Ezután egyre furcsább dolgokat írt. Már az első héten megkérdezte, hogy összefutunk-e ebédelni, majd elment nyaralni a családjával és kiderült, hogy valamiféle ajándékot, meglepetést hozott nekem, kérdezte mikor találkozunk. Rákérdezett, hogy facebookon vannak-e rólam képek, mert akkor beregisztrál. Ezeket a dolgokat nem vettem figyelembe, nem reagáltam rájuk. A héten újra rákérdezett, hogy lenne-e kedvem találkozni vele, mert már egy hónap eltelt mióta elmentem és emlékszik hogy megyek nyaralni nemsoká, így nagyon sokára lenne rá újra esély. Nem reagáltam rá még.
Szerintetek én értek valamit nagyon félre? Rendes embernek tűnt, bár annyira nem ismerem. Akikkel jóban voltam kollégák azokkal sem tartom a kapcsolatot személyesen, nem igazán találok más okot, hogy miért akarna ő velem találkozni, mikor annyira nem is ismertem.
Általában az ilyen nagyon vallásosak a legbuz1bbak.
Nekem is volt ilyen munkatársam, 40-50 körüli pasi 2 gyerekkel, feleséggel. Nem sokat beszéltünk mert nem volt közös téma, de amikor beszéltünk is mindig a gyerekeiről mesélt, mutogatta a képeit stb. Majd egyszer mikor a többiek elmentek, rátette a kezét a lábamra.
Teljesen lefagytam. Elkezdte dícsérgetni az alakomat, célozgatni...tiszta nemi erőszakoló pedofil feje volt.
Másik munkahelyemen egy műszakvezető szintén így indított, mutogatta a gyerekét, hogy micsoda büszkeség neki...a feleségével milyen jól elvannak. A következő mondata meg már az volt, hogy nem-e akarok vele lenni.
Szerintem ez a pasi is ilyen, 1-2 tali és elkezd nyomulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!