Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Volt kollégával találkozni...

Volt kollégával találkozni mennyire szokványos? Csak én értem félre?

Figyelt kérdés

Pár hete kiléptem a munkahelyemről. Van/volt egy kollégám, akivel különösebben nem ápoltam a kapcsolatot, az utolsó héten ebédnél összefutottunk és utána mindig írt (hívott) ebédelni. Elkérte az elérhetőségeimet, már az utolsó napomon a privát számomon keresett, este e-mailt írt, érdeklődött. Családja van, gyereke, neje, a többiek szerint "vallásosabb", így nem feltételeztem semmit. Ezután egyre furcsább dolgokat írt. Már az első héten megkérdezte, hogy összefutunk-e ebédelni, majd elment nyaralni a családjával és kiderült, hogy valamiféle ajándékot, meglepetést hozott nekem, kérdezte mikor találkozunk. Rákérdezett, hogy facebookon vannak-e rólam képek, mert akkor beregisztrál. Ezeket a dolgokat nem vettem figyelembe, nem reagáltam rájuk. A héten újra rákérdezett, hogy lenne-e kedvem találkozni vele, mert már egy hónap eltelt mióta elmentem és emlékszik hogy megyek nyaralni nemsoká, így nagyon sokára lenne rá újra esély. Nem reagáltam rá még.

Szerintetek én értek valamit nagyon félre? Rendes embernek tűnt, bár annyira nem ismerem. Akikkel jóban voltam kollégák azokkal sem tartom a kapcsolatot személyesen, nem igazán találok más okot, hogy miért akarna ő velem találkozni, mikor annyira nem is ismertem.

2019. júl. 25. 16:36
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Szerintem amennyire lehet nyíltan beszélek vele. Alapból jóhiszeműen eddig azt feltételeztem, hogy akinek kisgyereke van és felesége, az nem akar többet... Igaz, mikor elmentünk ebédelni a feleségéről nem sok szót ejtett. Én annál többször beszéltem neki a páromról, hogy hol voltunk hétvégén, mit fogunk csinálni, hova megyünk nyaralni, stb. Szerintem egyértelműnek kellett lennie, hogy boldogok vagyunk együtt. Egyébként nálam természetes, hogyha valaki nem egyedül él, akkor az nem akar "külső kapcsolatba bonyolódni". Lehet, hogy én vagyok régimódi, de ha már nem vagyok valakivel boldog, akkor elhagyom, hisz mi értelme úgy együtt lenni. Persze sokan kisgyerekkel másképp vélekednek és miatta együtt maradnak, de másnak a kapcsolatát akkor sem vágnám tönkre azért, mert én boldogtalan vagyok. Éppen emiatt próbáltam nem reagálni arra, hogy elmegyek-e vele ebédelni, találkozunk-e, ajándékot hozott nekem, már milyen rég nem látott és a többi, hátha veszi a lapot. De nem. Ha konkrétan megmondanám neki, akkor hidd el természetesen én lennék a végén, aki félreértette a dolgokat, ő meg az álszent. Szerintem ennél jobb módszer, ha valamit röviden írok neki, nehogy aztán telefonon zaklasson amiért "eltűntem", majd szép lassan leépíteni. Csak arra voltam kíváncsi, hogy én vagyok-e paranoiás vagy kívülállók véleménye szerint is "meg akar kuffantani" :D
2019. júl. 25. 22:37
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Általában az ilyen nagyon vallásosak a legbuz1bbak.

Nekem is volt ilyen munkatársam, 40-50 körüli pasi 2 gyerekkel, feleséggel. Nem sokat beszéltünk mert nem volt közös téma, de amikor beszéltünk is mindig a gyerekeiről mesélt, mutogatta a képeit stb. Majd egyszer mikor a többiek elmentek, rátette a kezét a lábamra.

Teljesen lefagytam. Elkezdte dícsérgetni az alakomat, célozgatni...tiszta nemi erőszakoló pedofil feje volt.

Másik munkahelyemen egy műszakvezető szintén így indított, mutogatta a gyerekét, hogy micsoda büszkeség neki...a feleségével milyen jól elvannak. A következő mondata meg már az volt, hogy nem-e akarok vele lenni.

Szerintem ez a pasi is ilyen, 1-2 tali és elkezd nyomulni.

2019. júl. 26. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!