Többnyire igen. Lehet júliusban tudok menni diákmunkára, ha nem, akkor otthon fogok ülni a laptopom és néhány könyv társaságában. Augusztusban pedig megyek Máltára 3 hetes szakmai gyakorlatra.
17/L
Amikor gimis voltam, mindig nagy tervekkel vártam a nyarat. Voil 1-2 hét, amikor elutaztam, de, amúgy mindig úgy feküdtem le, hogy "Na majd holnap csinálok valami izgit", de nem lett belőle semmi.
Aztán elrepült a nyár :D
Cserébe, amikor a szabikat kiveszem, azt nagyon jól kihasználom így felnőttként.
Nem vagyok lány, de én.
Gondolkoztam diákmunkán, de nem találtam semmi érdekeset... Ami meg jó lett volna, vagy betelt, vagy nem volt hozzá elég képzettségem. Ugyanis vmi szakmai gyakorlat szerűséget/irodai munkát kerestem elsősorban.
Kulimunkát meg már végeztem eleget, ráadásul másfél év alatt némi pénzt összeszedtem... Nem is akarok olyan sokmindent most vásárolni.
Általában egy héten egyszer lemegyek a tanyánkra, amit kicsit rendbe akarok most rakni.. Múlt héten kijavítottuk a járdát a ház körül, hátra van még a lábazat szigetelése, nyílászárók újragittelése, kupi elpakolása a házban.
Egyébként többnyire otthon/nagynénéimnél/mamámnál vagyok.
A nagynénéimnél azért töltök sok időt, mert szeretnék jó kapcsolatot az unokatesóimmal...
Egyébként a nyárra van még pár "projektem", illetve ha minden rendben megy, elmegyünk 1-2 helyre a nyáron. :)
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!