Tinder: másnak is így el tudja rontani a kedvét?
Szóval tegnap este felmentem Tinderre elalvás előtt, áttettem a felhasználók sorrendjét arra, hogy a legutóbb aktívakat mutassa. Már picit álmos voltam, de az első nő nagyon ismerős volt. Azokat a gyönyörű szemeket (tényleg azok) már láttam valahol, gondoltam. Ahogy végiglapoztam a képeit, rájöttem, hogy ő a fogorvosom. Fiatal, aranyos, értelmes nő. Mindig nagyon közvetlen, barátságos, ha ott vagyok. Jobbra húztam, nem lett match, amin persze nem lepődtem meg. Viszont ez elgondolkodtatott, meg picit elszomorított. Nekem szinte soha nincsenek match-eim senkivel. Jó, persze, nem vagyok egy szuper jóképű alak; vékony vagyok, inkább kisfiús, de azért voltak barátnőim, alkalmi kapcsolataim. Bár tény, a legtöbb nem ilyen direkt módon. Mindenesetre azt gondolom, hogy mindent összeszedve nem vagyok a legrosszabb választás.
Mostanában viszont semmi. Egyre több embertől hallom, hogy Tinderen ismerkedtek meg, lány barátaim folyamatosan onnan randiznak. Instagramon több ismerősöm is kövei a Tibi Atya megalkotójának oldalát, ahol az ember folyamatosan a saját "vicces" tinderes beszélgetéseit teszi fel. Meg hát a lány ismerőseim is férfiakkal randiznak, tehát sokaknak beválik. Az más kérdés, hogy a srácokról folyton kiderül, barátnő mellett tindereznek, de nekik akkor is beválik.
Nekem viszont nem. És tök mindegy, hogy sima selfie-ket, utazásos vagy kutyás/macskás képeket teszek fel, senkit nem érdeklek. Senkit nem érdekel az életem. Elérhetek bármit az életben, utazhatok, megvalósíthatoma terveimet, ugyanúgy a "start swiping to match with other users" fogad. Ez nagyon elszomorít.
Velem a tinder az egyik legjobb dolog ami életemben történt velem, már nagyon sokat szexeltem onnan, az egyetlen értelmes ingyenes társkereső a piacon.
29F
Nekem nincs szóval nem tudja így el rontani a kedvem, ahogy olvasom az 1# válaszolót így most fogom magam és le töltöm én is a tindert,ezekután még boldogabb leszek ha heti 2-3 sex össze fog belőle jönni.
21F
"Az alkalmazás meg az, amire használják. "
Ez így van. Tindert mindenki szexpartner keresőnek használja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!