Egyedül vagyok, hogyan találhatok olyan társaságot akik ki akarnak törni ebből?
Nincsenek igazán barátaim, most itt a nyár és már előre látom a nagy unalomtenger közeledését.
Akik szintén egyedül vannak mint én, magányosak, hol vagy milyen lehetőségei vannak társakat találni? Mert nem hiszem csak én unom és fáradtam bele ebbe a helyzetbe. Mit lehet csinálni?
Nem adom fel és akarok változtatni, nem tudom hogyan de a szándék a lényeg. Tanács vagy tipp esetleg emberek?
Hűha, hát én nem vagyok valami nagy utazó de igaziból szívesen ismerek meg új embereket ha azok relevánsak.
Amúgy 19 éves Budapesti srác vagyok
Itt én vagyok a kérdező! Nyilván szeretnék de egy barátság kialakulása nem csak rajtam múlik. Vannak de ők csak így látszat és érdek barátok. Lefogadok nyáron egyik se fog keresni...
Őszintén erre nem tudom a választ, nem vagyok annyira magabiztos és néha csendes vagyok ami zavar de annyira nem vagyok rossz társaság szerintem vagy nem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!