Nagyon rossz ha egész életemben egyedül leszek?
Én úgy érzem hogy nekem ez a sors jutott hiába akarok változtatni nem jön össze semmi.
Barátaim nincsenek, és soha nem is voltak. Barátnőm sem volt még, pedig sok lánynál próbálkoztam, jó igaz hogy csak neten, de mivel nem járok társágba így nem egyszerű élőben, meg amúgyis kicsit visszahúzódó vagyok.
Mindig egyedül vagyok, nincs senki akit elhivhatnék bárhova is. Pedig jó lenne.
Már egy barátnő is sokat segítene, kevésbé érezném magam egyedül, lenne kivel ide oda mennem, meg persze lenne akit szerethetnék.
De valószínűleg nekem sosem lesz senkim ha eddig sem jött össze semmi. Mert tényleg nagyon sok lánynál próbálkoztam. Másnak neten is nagyon könnyen össze jön, nekem meg.
Szerintetek nagyon rossz örökre egyedül lenni?
(22f)
# 12
Kemény bárki lehet én is az vagyok ;)
De segítőkész pozitív emberek jóval kevesebben vannak.
Kicsit elkanyarodtam a témától.
A kérdezőnek egy barát vagy baráti társaságra lenne szüksége ahol hasonló "kemény" vagy inkább magabiztos emberek vennék körül.
De mivel ez nem áll fent a leggyorsabb és kézenfekvőbb út egy pszihológus és az önfejlesztés.
Legyen ez munkahelyváltás új sport hobbi stb mind1 csak csinálj valamit ami feldob.
Attól még csiszolhatnál kicsit a modorodon.
Engem pl nem zavar.Ha olyan kedvem van akkor kommentelek valami ha nem akkor továbblépek.
Egyébként ez minden kategóriában előfordul :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!