Csok olyanok válaszát várom akik egyetemen tudtak párkapcsolatot kialakítani. Hogyan csináltátok?
Nem vagyok kíváncsi azoknak a véleményére (okoskodására) akik az egyetemet max hírből ismerik, és egy haverjuk unokatesójának a dédannyának a lányának a valakije egyetemre járt, és ő mesélte hogy .....
Szóval olyanok válaszait várom akik lehetőleg nemrég fejezték be, vagy még csinálják az egyetemet, mert az utóbbi 15 évben ahogy utánakérdeztem 50 körüli egyetemet végzett ismerőseimtől, valami eszméletlen módon más az egyetemista élet mint akkor volt.
Mindegy, nem kapcsolódik szorosan ide.
A kérdésem az hogy ti hogyan jöttetek össze?
Egy szakon voltatok? Egy évfolyamon?
Hol tudtátok a másikat mint embert megismerni? Órák előtt-után csevegés a tananyagról, zh-król, meg ilyesmikről?
Ebből hogyan tudtatok fejlődni?
Te voltál aki elkezdett nyitni felé jobban, és feldobtad a sulin kívüli témákat is, vagy a párod?
Milyen programot találtál ki/talált ki a párod sulin kívüli találkozásra?
Nehéz volt egyeztetni? Hisz mindig van valami zh, beadandó, vizsga, akármi, ami miatt lemondható bármilyen délutáni program, mondván nem jó az idő.
Konstruktiv válaszokat köszönöm.
#9:
Jóember, legyen már egy kis humorérzéked. Ne légy ennyire egyemista. 😄
Csak azt tudom leírni, hogy nem sikerült, de sikerülhetett volna. :D
A gólyatáborban kezdtem el szemezni egy gyönyörűséggel, aztán a kampuszon néha még láttuk egymást, és mindig összemosolyogtunk. Csak béna voltam, meg önbizalomhiányos, pedig így utólag elég egyértelmű, hogy bejöttem neki. :/
A másik sztori: Mentem az egyik óráról a másikra, és egy lány leszólított. Azt hittem, segítséget fog kérni valamiben, úgyhogy kissé meglepett, mikor megkérdezte, lenne-e kedvem délután elmenni valahova vele. Randi volt, kapcsolat nem lett belőle.
Ilyenen ne aggódj, hogy lehet összeegyeztetni a sok feladat, tanulás mellett... akinek egy kicsit is tetszel, az lesz Rád annyira motivált, hogy szakítson rád időt, bármennyit is kellejen tanulni éppen.
Nem tudom, mennyire ide vágó, de én egyetemistaként egy szintén egyetemistával (nem egy szakon voltunk) a buszon ismerkedtem meg. Egy járattal mentünk vissza a sulihoz vasárnaponként. Egyszer segített a bőröndömet felvinni, 1-2 hét múlva pedig mellém ült és beszélgetni kezdtünk. Mielőtt beértünk, elkérte a számomat, és elhívott valahová. Ennyi. Tehát, egyetemistaként nem csak szaktársakkal, és nem is csak bulikban lehet ismerkedni. Hanem utazás közben is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!