Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Csok olyanok válaszát várom...

Csok olyanok válaszát várom akik egyetemen tudtak párkapcsolatot kialakítani. Hogyan csináltátok?

Figyelt kérdés

Nem vagyok kíváncsi azoknak a véleményére (okoskodására) akik az egyetemet max hírből ismerik, és egy haverjuk unokatesójának a dédannyának a lányának a valakije egyetemre járt, és ő mesélte hogy .....

Szóval olyanok válaszait várom akik lehetőleg nemrég fejezték be, vagy még csinálják az egyetemet, mert az utóbbi 15 évben ahogy utánakérdeztem 50 körüli egyetemet végzett ismerőseimtől, valami eszméletlen módon más az egyetemista élet mint akkor volt.

Mindegy, nem kapcsolódik szorosan ide.

A kérdésem az hogy ti hogyan jöttetek össze?

Egy szakon voltatok? Egy évfolyamon?

Hol tudtátok a másikat mint embert megismerni? Órák előtt-után csevegés a tananyagról, zh-król, meg ilyesmikről?

Ebből hogyan tudtatok fejlődni?

Te voltál aki elkezdett nyitni felé jobban, és feldobtad a sulin kívüli témákat is, vagy a párod?

Milyen programot találtál ki/talált ki a párod sulin kívüli találkozásra?

Nehéz volt egyeztetni? Hisz mindig van valami zh, beadandó, vizsga, akármi, ami miatt lemondható bármilyen délutáni program, mondván nem jó az idő.

Konstruktiv válaszokat köszönöm.

2019. jún. 1. 00:40
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Ment a zöld :)
2019. jún. 1. 02:23
 12/19 anonim ***** válasza:
8%

#9:

Jóember, legyen már egy kis humorérzéked. Ne légy ennyire egyemista. 😄

2019. jún. 1. 04:16
 13/19 anonim ***** válasza:
Mérnökinformatikus szakon jöttünk össze. Előtte évekig együtt tanultunk és készültünk a beadandókkal, és zárthelyikre.
2019. jún. 1. 05:05
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi más szakra jártunk, de volt egy közös óránk, így látásból ismertük egymást. Kb a félév végén volt egy nagy egyetemi buli, ahol kerestem az egyik csoporttársamat, aki amikor megtáltam épp vele dumált (mint kiderült együtt jártak középsuliba). Odamentem hozzájuk, és egy idő után elment a közös ismi, mi pedig együtt voltunk utána hajnalig. Aztán elhívott randizni, és ment minden a maga útján. (Mára a menyasszonya vagyok.)
2019. jún. 1. 07:40
 15/19 anonim ***** válasza:
34%
Nem tudok pontosan az elvarasok szerint valaszolni, sosem pasiztam komolyabban az egyetemen belul, mert megfogadtam elore hogy onnan nem ismerekedek (ettol fuggetlenul volt aki nyomult). En ugy vettem eszre, hogy a kollegistak kozott volt a legtobb egyetemen beluli kapcsolat, talan mert tobbet voltak osszezarva. Ha tartanak feletek koleszos bulikat, feltetlenul menj el, mondjuk a mieink mindig eleg ordnarera sikeredtek :D
2019. jún. 1. 08:41
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
SOTE anatómia előadás előtt véletlenül összeütköztem egy aranyos csajjal. Kiderült, hogy is erre az előadásra jött így beültem mellé. Az órák után elkezdtüno beszélgetni, de randira csak 1 hónap után mertem elhívni. Azóta egy párt alkotunk (5 év). Tavaly volt az eljegyzésünk és nyáron lesz az esküvőnk. A hatodéves gyakorlatokat egy helyen fogjuk csinálni.
2019. jún. 1. 08:49
 17/19 anonim ***** válasza:
81%

Csak azt tudom leírni, hogy nem sikerült, de sikerülhetett volna. :D

A gólyatáborban kezdtem el szemezni egy gyönyörűséggel, aztán a kampuszon néha még láttuk egymást, és mindig összemosolyogtunk. Csak béna voltam, meg önbizalomhiányos, pedig így utólag elég egyértelmű, hogy bejöttem neki. :/

A másik sztori: Mentem az egyik óráról a másikra, és egy lány leszólított. Azt hittem, segítséget fog kérni valamiben, úgyhogy kissé meglepett, mikor megkérdezte, lenne-e kedvem délután elmenni valahova vele. Randi volt, kapcsolat nem lett belőle.

2019. jún. 1. 11:53
 18/19 anonim ***** válasza:

Ilyenen ne aggódj, hogy lehet összeegyeztetni a sok feladat, tanulás mellett... akinek egy kicsit is tetszel, az lesz Rád annyira motivált, hogy szakítson rád időt, bármennyit is kellejen tanulni éppen.

Nem tudom, mennyire ide vágó, de én egyetemistaként egy szintén egyetemistával (nem egy szakon voltunk) a buszon ismerkedtem meg. Egy járattal mentünk vissza a sulihoz vasárnaponként. Egyszer segített a bőröndömet felvinni, 1-2 hét múlva pedig mellém ült és beszélgetni kezdtünk. Mielőtt beértünk, elkérte a számomat, és elhívott valahová. Ennyi. Tehát, egyetemistaként nem csak szaktársakkal, és nem is csak bulikban lehet ismerkedni. Hanem utazás közben is:)

2019. jún. 8. 23:57
 19/19 anonim ***** válasza:
Tudok olyanról, aki buli végén, a ruhatárnál, sorban állás közben ismerkedett meg a későbbi párjával. Plusz nekem sok szaktársam jött össze, azóta gyerekük is van. Ha egy baráti társasággal jártok el bulizni, ide-oda, akkor jönnek magától a dolgok előbb utóbb, ha a vonzalom kölcsönös.
2019. jún. 9. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!