Melyik jobb, összejönni valakivel aki nem tetszik, vagy egyedül maradni?
Soha nem fogom megérteni a társfüggő embereket. Valami önértékelési zavarotok lehet, esetleg nem tudjátok lekötni magatokat egyedül és unatkoztok vagy én nem is tudom. Én már 5 éve szingli vagyok és teljesen jól el tudom magam foglalni, sőt, gyakran úgy is érzem, hogy nincs elég szabadidőm, mert annyi mindent akarnék csinálni, de melózni kell, stb.
Ha még egy nőt is belevennék ebbe, akkor már tényleg alig lenne szabadidőm és magánéletem.
Miert teszel fel egy kérdést,ha csak szajkozod a magadet?
Latod hogy senki nem ért veled egyet
Miért ne? Engem nem zavar. Simán le tudom magam kötni, nem kell ahhoz nő.
Már válaszoltam az 1. oldalon, de ha ennyire ragaszkodsz ahhoz, hogy inkább választod ezt a ronda lányt, aki fogatlan (ami ellen nem mellesleg tehet is), de semmit nem érzel iránta, vagy tovább keresgélsz, és találsz magadnak olyan társat, aki valami miatt meg is érint. Én az utóbbit választanám.
Hogy tudnál úgy együttélni valakivel, akihez abszolút semmilyen formában nem vonzódsz? Ne legyél kicsinyes. Ronda, ronda között is óriási különbségek vannak. Találkozhatsz olyan lánnyal, aki hiába nem szép, de valamiért megfog. Erre nem gondolsz? Inkább elköteleznéd magad valaki mellett akár évekre? Mi értelme van?
Ha mégis úgy döntesz, ahogy leírtad, akkor beszéld rá, hogy együtt elmentek fogorvoshoz. Fogatlan lánynál nincs rondább. Felőlem lehet kövér, ha ápolt, de ha rohadnak a fogai, kizártnak tartom, hogy kellene valakinek. Neked ezek szerint megfelel?! Nézz már magadba, tényleg tudnál vele élni? Kétlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!