Vannak itt más férfiak vagy fiúk is akik azért nem csajoznak mert elegük van?
Ennyi ésszel jobb is, ha nem zavarod a nőket.
Köszi!
Én így vagyok, bár az "elegem van" kifejezés azért túlzás, inkább úgy mondanám, hogy inaktív vagyok csajozás terén. Igazából annyira a nagy számok törvénye játszik, hogy nem érdemes ezzel túl sok energiát égetni. Legfeljebb a tindert gondoltam hogy lehet majd egyszer kipróbálom, de igazából lusta voltam még fényképet is csinálni hozzá, meg van most elég más dolgom, terveim, elfoglaltságaim.
Neten kívül amúgy meg szociális környezetben ismerik meg egymást a párok, úgyhogy ha egyszer úgy lesz, hogy valakivel random összeismerkedem és több is kialakul spontán, akkor legyen, amúgy meg nem érdemes erőlködni.
Én neten próbálkoztak, volt 3 randim és semmi sem lett belőle. Elégge kedvemet vette az egész ezért most hanyagolom és csak úgy vagyok és varom a sült galambot xd
19/F
Sajnálom, hogy így látod. Szerintem arról lehet szó, hogy nagyon-nagyon arra öszpontosítasz, hogy a lány a barátnőd legyen. (Segíteni szeretnék, szóval nem becsmérlésből írom <3 )
Szoktál munka vagy iskola után (bocsi, nem ismerem a korod) elmenni kurzusokra, tanfolyamokra, szakkörökre, stb?
Én pl amikor gimis voltam Lányként rengeteg fiú barátom volt, mert énekkaros voltam, tanulmányi kirándulásokra mentem, versenyekre is.
Egyetemista koromban sok olyan kurzust vettem fel az egyetemen, ami más tanszlékekhez tartozott, iskolák utáni szakkörökre jártam. Rengeteg ismerősöm lett így, nagyon sok fiú barátom is lett.
Felnőttként ott voltak a kutyasuli, rajz szakkör, stb.
Egyrészt, jó móka, másrészt megismerkedhetsz másik nemü emberekkel és mélyülhet a kapcsolatotok.
Sok sikert kívánok, kedves kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!