Mi értelme így élnem?
Nincs senki akivel találkozhatnék. Munkából áll az életem.
Nincs barátnőm akit szerethetnék, soha nem is volt még.
Szomorú vagyok, hogy ennyire egyedül vagyok:(
Nem tudok ezen változtatni, pedig egy lány tudna ezen segíteni.
Ti is szomorúak lennétek a helyemben?
21 éves vagyok.
Hidd el, hogy rengetegen (!) vannak így, vagy hasonló helyzetben.
Élni mindig van értelme, csak meg kell találd. Neked is tenned kell érte, s ha hiszel abban, hogy azt kapod, amit érdemelsz, akkor boldog lehetsz.
A kérdésből világosan látszik hogy nem az emberi kapcsolatok hiányoznak neked és a valaszoloknak hanem a punci. És azt hiszitek egy nő a megoldás minden bajotokra, hát elárulom hogy tévedtek. Én is ebben éltem, jaj istenem csak egy nőt sikerülne összeszedni megbecsülném és onnantól minden frankó lesz. Aha persze...
Mikor a kezdeti fellángolás elmúlik csakúgy mint a szex újdonsága, jönnek a problémák stb...
Persze vége lett az eddigi egyetlen kapcsolatomnak és nyugtáztam magamban a tapasztalatokat:
- a szex nem olyan nagy durranás mint a legtöbb ember beállítja, pláne ha nem is akkora nagy a szexuális étvágyad.
- egyetlen emberi kapcsolatban sem lehet maradéktalanul megbízni nem kivétel ez alól a párkapcsolat sem.
- azóta rájöttem hogy nincs szükségem kapcsolatra és jól is érzem magam egyedül, a szex sem érdekel már szinte semennyire, ha úgy van magamnak megoldom gyorsan és ezzel a minimális késztetés is eltűnik.
Nem kell a más ember keresztjét is cipelnem, önálló független döntéseim formálják az életem.
Egyszóval azért nem volt teljesen fölösleges megismerni ezt a ''vilagot,, sokat tanultam belőle és a javamra vált, plusz ugye már nincs bennem a görcs hogy jaj vajon milyen lehet a szex, kipróbáltam jó is rossz is. Kész kb bejár míg élek, és ez előny mert nem a farkam után megyek.
Szóval túl sokat ne várjatok attól amire annyira vágytok mert magasról lehet nagyot esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!