A jelenlegi barátaim lassan elfordulnak tőlem, hogyan szerezhetnék új barátokat?
Figyelt kérdés
Mindig is inkább úgy voltam vele, hogy legyen kevesebb barátom, de azok tényleges barátok. Viszont a jelenlegi legjobb barátom már más utakon jár, folyton iszik, és "élek a mának" felfogást követ. Próbáltam vele beszélni nem egyszer, nem enged. Én fejlődni szeretnék. Edzem, nyelvet tanulok, fejlesztem magam. A mostani baráti köröm "kitaszít" e miatt. Hogyan, illetve hol tudnék új barátokra szert tenni, akiknek más a felfogásuk? 18/F2019. febr. 14. 22:09
2/5 anonim válasza:
Mai világba nehéz találni igaz barátokat. 20f
3/5 anonim válasza:
Hát ez elég gáz. Sajnos az emberek ilyenek.
Edzésen nincs senki akivel tudnál barátkozni?
Egyetemre mész?
4/5 anonim válasza:
Érezd magad méltónak rá,hogy legyenek új barátaid; de mondjuk igyekezz nem tolakodva közeledni senki felé.
5/5 anonim válasza:
Szia
Együtt érzek veled.
Én nekem is pont ezért nincsenek barátaim amiért neked se.
Amúgy a mai világba nehéz barátokat szerezni😔🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!