Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szerintetek sem tud megváltozn...

Szerintetek sem tud megváltozni egy ember? Szerintetek is olyan marad amilyennek született?

Figyelt kérdés
Szerintem igen.Ha magamból indulok ki én sem tudok megváltozni.Mindig is gátlásos voltam,visszahúzódó,csöndes,és ezen már nem fogok tudni változtatni.Ha soha nem lesz barátnőm,így jártam.Vagy el tudom fogadni vagy nem.Jobb,ha keresek egy jól fizető munkát hogy legalább prostihoz el tudjak menni egy hónapba egyszer.Még mindig jobb havi egy óra szexuális élet mint semennyi.
2019. jan. 12. 23:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

De önbizalmat ad.

Bebizonyítod magadnak, hogy ha igazán akarsz valamit, akkor képes vagy tenni érte.

Én lány vagyok, és nagyon megszerettem a rendszeres mozgást (még a piros betűs napokon is). Sokáig nem foglalkoztam vele eleget, csak hébe-hóba csináltam, de rájöttem, hogy csak előnyöm származik belőle, ha beépítem a mindennapokba. És azóta erősebb lett a jellemem is.

Én is félénk, csendes, gátlásos vagyok, de már tűrhető mértékben.

2019. jan. 12. 23:40
 12/18 A kérdező kommentje:
Igazad lehet abban hogy önbizalmat ad,de amiről Te beszélsz az inkább azoknak a lányoknak szól akik nincsenek megelégedve az alakjukkal,hogy hogyan válhatnak még vonzóbbá.Nekem nem is a külsőmmel van baj,inkább a személyiségemmel.Engem megismer egy lány és azt mondja inkább nem kér belőlem.És tény hogy vannak nálam sportosabb,okosabb,viccesebb,szebb,beszédesebb srácok.Miért választanának engem ha találhatnak jobbat is?
2019. jan. 12. 23:58
 13/18 anonim ***** válasza:

Nem csak a külsőt formálja a mozgás.

És senki sem tökéletes, így senki sem a legjobbat keresi maga mellé, hanem olyasvalakit, aki számára az a hibáival együtt. Lehet, hogy vannak nálad jobbak, de van olyan szempont, amiben te vagy jobb náluk egy bizonyos lány számára.

2019. jan. 13. 00:14
 14/18 anonim ***** válasza:

Úgy veszem észre hogy te ezt már el tervezted az agyadban, amit be mesélünk magunknak az úgy is lesz, lehet hogy idáig magányos voltál de lehet akármin változtatni, csak akarni és tenni kell ért ki kell tartani, ha szeretnél egy barátnőt ahoz az kell hogy legyenek céljaid és hogy nélküle is boldog légy, éld az életed, légy vidám, járj el sportolni olyan helyre ahol többen vannak és hajrá,ismerkedj, nincs veszteni valód :-)

Higy magadban és légy magabiztos, most kezdtem sportolni sokkal jobban érzem magam így az önbizalmam is nől ezen kívül sokkal jobb tudok beszélgetni emberekkel.

2019. jan. 13. 04:06
 15/18 anonim ***** válasza:

Most olvasom hogy egy lány próbál neked segíteni de erre te csak a kifogásokat tudod mondani, hidd el neki azt amit mond,neked is segítene a sport nekem is segít, ahogy írtam már előbb is ezt te csak be meséled magadnak, nagyon jókat ír neked a lányzó de úgy látom hogy akármit is írna neked ő vagy bárki más az sem tetszene, nem tudom hogy hány éves vagy de sosincs késő.

20F

2019. jan. 13. 04:20
 16/18 anonim ***** válasza:
A #6 válaszával értek egyet. Az élet is formál, és ha nem bántasz másokat akkor jó irányba formál. Csak ehhez részt is kell venni benne, nem társkereső oldalakon nézegetni hogy ki tehetné tartalmasabbá helyetted a napjaidat.
2019. jan. 13. 11:52
 17/18 anonim ***** válasza:

Gátlásos, visszahúzódó voltam régen. Láttam a sikeres embereket, akik népszerűek is egyben, hogy azt így nem lehet elérni.

Ha nem is olyan akartam lenni, mint ők, de szerettem volna egy olyan életet ami tele van kalanddal és eseményekkel.

Tudtam, hogy ehhez változnom kell. Változtam az évek alatt átfelé, aztán egyre jobban "ízlett" a dolog, és már szinte várom az alkalmakat, hogy mikor kell bemennem egy postára, mikor kell odamennem egy lányhoz, mikor kell egy professzorhoz bemenni kérdezni valamit stb....

Tehát minden ami egy gátlásos, visszahúzódó embernek (mint amilyen régen én voltam) szenvedés és teljesen elképzelhetetlen megtenni, azt azóta már szívesen csinálom. Mert rájöttem, hogy ez az élet. Ha visszahúzódok, kimaradok mindenből.

2019. jan. 14. 17:08
 18/18 anonim ***** válasza:

A 2-es válasz egy jó nagy bullshit. Ez a "minden sikerülhet, csak hinni kell" duma egy nagy baromság. Ezek csak frusztrációt és boldogtalanságot keltenek.

Én azt mondom, hogy az ember nem tud változni, csak önmaga jobb verziója lenni. Aki alapból félénk, az egész életében az marad - csak a mértékét tudja valamennyire befolyásolni. Ezek a tulajdonságok döntő mértékben a genetikád és a neveltetésed által meghatározottak, így teljes módosításra nincs lehetőség. A szervezeted vegyi összetételét, hormonszintedet, kémiáját stb. nem tudod befolyásolni.

Viszont a prostituált egy jó kezdés ahhoz, hogy jobb verziója legyél önmagadnak. Megismerkedsz a női testtel. Véghezviszel egy csajozáshoz köthető tettet. Veszed a bátorságot, hogy felhívj egy idegen nőt, aztán elmenj hozzá és szexelj vele. Ez már adni fog valamennyi önbizalmat. Rájössz, hogy a nők is csak emberek, nincs semmi okod piedesztálra emelni őket. A prostituált után kevésbé lesz a stílusod rászoruló, ami már egy újabb lépés a csajozás felé.

2019. jan. 14. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!