Mit tegyek, hogy ne ellenőrizgessem tovább az ex pasimat?
Mennyi ideje szakítottatok? Ő kezdeményezte? Mert valószínűleg még nem engedted el, nem te akartad hogy így legyen. Amíg nem tudod elengedni, addig nem ez a legnagyobb probléma hogy lesegeted. Azért figyeled, mert még mindig magad mellett akarod tudni, kiakarod venni a részed az életéből. Részben persze rutinná válik az ilyen, és egy idő után nem tudja az ember miért is csinálja.
Hasonlóan vagyok most én is. Van egy pasi akivel nem jártam, csak találkozgattunk. Úgymond szeretők voltunk. Mivel össze sem jöttünk, így nem is szakítottunk, és azóta is beszélünk, de érzem hogy ez ennyi volt a testiség részét tekintve. Még is képtelen vagyok nem foglalkozni vele napi szinten, folyton azt lesem mikor van online, pedig nem megyek ezzel semmire. Már annyira ismerem, hogy a bejelentkezései idejéből tudom mikor hogyan dolgozik. De hogy ez nekem miért is fontos? Magam sem tudom. Szerintem ez ellen csak úgy lehet tenni, ha "megerőszakoljuk" magunkat, és lekötjük magunkat valami mással. Pl. filmnézés, online játék, zenehallgatás. Először nehezen megy, de később az új tevékenység válik rutinná. Közhely, de az idő tényleg mindent megold.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!