Hogyan lehet ismerkedni?
Szia! Először is, hány éves vagy? Amennyiben felnőtt vagy, egyetemre jársz, vagy dolgozol már? Legelőször ugyanis célszerű lenne ott megpróbálnod kapcsolatokat kialakítani. :)
Buliba én sem járok amúgy, és szerintem nem a legjobb ismerkedési mód, ha az utcán leszólítanak. Nem azt mondom, hogy nem lehet belőle valami, de általában nem olyanok szólítanak le, akikkel szívesen ismerkednék. Tisztelet a kivételnek. :D Párszor jól elbészelgettem emberekkel, de sosem lett több.
Szaktársaimmal jól kijövök az egyetemen, az eddigi munkahelyeimen is kedveltek. Ezért mondom, hogy ha csak odamész, kedvesnek és nyitottnak mutatkozol, biztos lesznek olyanok, akikkel összebarátkozhatsz, talán még fiúknak is megtetszel.
Párkapcsolatokkal kapcsolatban sajnos nem tudok tanácsot adni. 22 évesen még mindig túl félős vagyok ahhoz, hogy flörtöljek olyasvalakivel, aki megtetszik. Meg volt pár rossz tapasztalatom, ami miatt nincs is önbizalmam. :/ Meg annál rosszabb nincs, amikor összebarátkozik velem az, aki megtetszik, de részéről ennyi, a barátságon kívül mást nem akar, holott nekem az eredeti szándékom az volt, hogy több legyen. Na ezért nem tudok flörtölni. XD
Az összes barátnőm arról beszél, hogy náluk szinte órák alatt eljutottak oda, ha egy srác elhívta őket randira. Szóval, naiv voltam, 2-3 hónap barátság után nem tudom minek reméltem, hogy más is lehet, hiszen egyértelmű kellett volna legyen, hogy a fiú részéről több nem lesz.
Úgyhogy még én is várok arra, hogy mikor oldódik fel bennem ez a gát.
Orvosi rendelőben!😊
Én ott ismertem meg a páromat.
Amúgy nem tudom, bárhol, sehol??? Ahol majd szembejön.
Én is hasonló helyzetben vagyok, írj rám ha akarsz beszélgetni erről.
Amúgy új hobbi egy új helyen
Barátaid barátainak a barátai útvonalán :D
F/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!