Hogy tehet ilyet egy olyan ember, aki a mindenem volt?
Figyelt kérdés
2015ben itt ismertem meg egy lányt. Nagyon mélyponton voltam, semmi kedvem nem volt az élethez, nem volt valami vidám kérdés, amit kiírtam. Erre ő válaszolt privátban, már az elején is nagyon érdeklődő volt irántam. Mivel nekem akkoriban nem volt netem mindig kiszöktem esténként a térre, hogy írni tudjak neki. Nagyon furcsa volt, hogy mindig keresett, azelőtt ilyen sose volt. Leginkább csak este tudtam neki írni, akkor sem túl sokat, de mégis mire másnap este kimentem, 3 új olvasatlan üzenetem volt tőle. Pont olyan volt mint én, ezért megértett. Neki sem nagyon voltak barátai, ő is csendesebb és nem találta a helyét, és konkrétat pont olyan volt mint én, csak lányban. Annyi volt a különbség hogy ő nagyon pozitív volt és mindig bíztatott, erőt adott, lebeszélt arról hogy öngyilkos legyek, elhitette hogy van értelme írni. Eljutottunk odáig hogy minden nap írtunk egymásnak de még csak mint két idegen. Aztán beláttam hogy neki nagyon fontos vagyok és jobban meg akar ismerni, egy kérdése alapján. Aztán megkerdezem hogy"mesélsz magadról?" Láttam hogy nagyon örült ennek a kérdésnek és szívesen válaszolt rá. Leírta hány éves, mit szeret csinálni hogy néz ki meg elég sok mindent. Onnan kezdődött minden, aztán leírtam én is magamról pár mondatot. Később küldtünk képet is és úgy éreztük szeretjük egymást. Teljesen oda voltam érte és tudom hogy ő is értem. Olyan szinten beszéltünk, hogy konkrétan szünetben egész nap. Egy idő után egymás rabjaivá váltunk, ha csak egy napig nem tudott beszélni velem már sírt és ha csak hallotta a hangom, nevetett és boldog volt. Aztán bár mindketten féltünk, de elterveztük hogy találkozunk. Nehezen de összehoztunk és most nem szeretnék erről többet írni csak hogy sokszor találkoztunk és az utolsón csókkal búcsúzott és megigérte hogy még látni fogjuk egymást és következőnek már hozzájuk menjek ne a nyaralójukba és aludjak náluk. Aztán... Nem tudom mi történt, lemondta a következő találkozót és egy idő után azt mondta már nem szeret. Jelenleg az van hogy eldobott és levserélt. Ő volt a mindenem, a szerelmem, a legjobb barátom, a lelki társam, az életem értelme, a mindenem... Már lassan 2 éve hogy eldobott és egyszerűen nem tudom feldolgozni.2018. szept. 7. 16:48
1/1 anonim válasza:
Ez a női nem barátom. Szinte pontosan ugyanígy jártam egy lánnyal...csak az most június elején mondott finisht.
Én mindent megtettem érte....ő meg mint egy taknyos zsebkendőt..úgy eldobott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!