El lehet e azt fogadni, hogy valószinüleg soha nem lesz párod?
Bele lehet ebbe törödni?
Hogyan lehetnék boldog,ha mérhetetlenül szeretethiányos vagyok,de nincs senkim aki szeretne?
Irgalmatlanul rossz érzés!
Te jó ég, hány ilyen kérdést írsz még ki?
Mit tettél annak érdekében, hogy legyen párod? Ha semmit, akkor el kell fogadni az eredményt, nem siránkozni.
Az öngyilkosság beletörődésnek számít?
Ha igen, akkor beletörődtem, ilyen emberek között foglalkozni se kell velük..
F
Igen, el lehet. Ezen az úton próbálkozom most én is. Nem mondom,hogy nincs olyan nap amikor ne lenne kegyetlen szar, és ne vonulnék el a sarokba sírni, de a többi része okés :D
Én is úgy voltam, vagyok, hogy nagyon durva szeretethiány, kb semmi fizikai érintés, ja nagyon rossz érzés.
De amúgy meg, rájöttem, hogy nagyon rossz, próbálkoztam is, de nem jött össze, hát mit csináljak, most nem lesz jobb attól, hogy folyton ezen stresszelek. Elkezdtem többet sportolni, magamat fejleszteni, olvasni, főzni, utazni egyedül, hobbikat csinálni, és jobb. Ha esetleg jön valaki időközben akinek kellek, akkor tök jó, ha nem akkor ez van, attól még élhetem az életem, csinálok mást amiben kiteljesítem magam.
5/18 : lány vagy?
miért, ha az egyből írsz neki?:DDDDDD kvara átlátszó :DD
Èn most kezdek barátkozni a gondolattal.
Rèmisztő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!